Valioliiga ti 17.05. klo 21:45

Southampton - Liverpool

Joutuuko Virgil van Dijk sairaslomalle? Liverpoolin hyvä pelaajatilanne on uhkaavasti kääntymässä

Liverpoolin tovin erittäin hyvälle näyttänyt pelaajatilanne on saanut hiljattain pieniä säröjä. Kun Mestarien liigan finaalikin on tulossa, ei riskejäkään varmasti haluta ottaa. Voitto pitäisi kuitenkin ehdottomasti tiistaina ottaa, kun katsotaan Valioliigan mestaruustaistelua. Manchester City menetti viikonlopun tasapelillään pari pinnaa, mikä jättää kaikki ratkaisut viimeiselle kierrokselle – jos siis Liverpool voittaa hiljattain melko heikosti pelanneen Southamptonin.

Huolestuttavaa Liverpoolin kannalta on, että uusia loukkaantumisia on alkanut kauden viimeisillä metreillä ilmestyä kuin tyhjästä. Toukokuun lopussa pelattava Mestarien liiga -finaali on kuitenkin sen verran kaukana, että todennäköisesti kolhut saadaan siihen menessä paikkailtua – isoja pelaajia puuttunee kuitenkin Southamptonin vierailulla. Puolustajien Virgil van Dijk sekä Andrew Robertsonin ja luottopelaaja Fabinhon sekä hyökkääjä Mohamed Salahin pelaaminen on epävarmaa tulevassa matsissa, eikä Jürgen Klopp takuulla halua ottaa riskejä. Joukkue pelasi viikonloppuna kuluttavassa cup-finaalissa, joka toi voiton. Voi olla, että jokunen muukin avauskokoonpanossa yleensä nähtävä nimi saa huilia tiistain kamppailussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Southamptonin kuntokäyrä osoittaa melko tiukasti alaspäin ja neljässä edellisessä ottelussaan Ralph Hassenhüttlin miehistö on saanut vain pisteen. Edellisessä ottelussa tuli pataan Brentfordin vieraana maalein 3–0 ja sitä ennen Crystal Palace haki pisteet 1–2-voitolla. Jopa Burnley nappasi huhtikuun loppupuolella päänahan isännästä, joten kovin hyvin ei mene. Hyökkäyspäässä on ollut viime aikoina tukkoista ja joukkue tuntuu kadottaneen parhaan teränsä.

Kaiken kukkuraksi Fraser Forster loukkaantui viime viikolla, joten Alex McCarthylle saattaa siunaantua kotijoukkueen maalilla ensimmäinen startti sitten joulukuun alussa tulleen vamman. Valentino Livramento on pitkäaikaisloukkaantuneen poissa ja myös Stuart Armstrong kärsii pienestä loukkaantumisesta, joka voi pitää miehen sivussa pelikentiltä Liverpoolia vastaan.

On vaikeaa uskoa, että Liverpool tätä mokaa – olipa sitten kysymysmerkkejä tai ei. Tylyä vieraspelaamista tälläkin kaudella tarjoillut Kloppin ryhmä ei välttämättä pääse tässä matsissa mässäilemään maaleilla. McCarthylla riittää varmasti näyttöhalua tarvittaessa ja Salahin puuttuminen on iso miinus. Liverpool on yhdessä Cityn kanssa päästänyt vähiten maaleja koko kaudella ja maalinteko sitä vastaan on työn ja tuskan takana, joten vaikeuksia on luvassa reilusti alle maalin keskiarvolla kymmenen pääsarjaottelun otannalla pelanneelle ryhmälle. Pelivalintana toimii alle 2,5 maalia -kohde.

Näin saat kaiken irti TonyBetistä:

1. Avaa tili TonyBetille.
2. Talleta haluamasi summa.
3. Betsaa talletuksellasi “Maaleja yhteensä – alle 2,5”kertoimella 2,81.
4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5).
5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti).

⭐️ Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille!

 

10 euroa pelirahaa