FA Cup su 20.03. klo 17:00

Southampton - Manchester City

Manchester Cityn nollaputki ei kauaa jatku – Southamptonin hyvä meininki on kääntynyt päälaelleen

Southampton vaikutti vielä hetki sitten täysin mahdottomalta voitettavalta ja sitä se pitkälti olikin. Sitten tapahtui jotain ja nyt ryhmä vaeltaa kolmen ottelun tappioputkessa. Valioliiga-kärjelle isäntä oli pääsarjassa voittamaton este, mutta muuttuuko tilanne Englannin Cupin osalta sunnuntaina? Vierailija jäi aiemmin kuluvalla viikolla nollille Crystal Palacen vieraana, joten nälkää luulisi löytyvän viimeiseen otteluun ennen maajoukkuetaukoa.

Tilastollisesti on melko todennäköistä, että City rymistelee vähintään pari kaappia St. Mary’s Stadiumilla FA Cupin merkeissä. Isäntä ei ole muutamissa viimeisimmissä otteluissaan vaikuttanut edes paperilla heikompia ryhmiä vastaan, joten on melko vaikeaa uskoa sen horjuttavan Cityä. Toisaalta vieraiden paikkamäärän säilyessä suht koht samana kuin Crystal Palacea vastaan on vain ajan kysymys, milloin heilahtaa – kerran jos toisenkin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ruben Dias puuttuu edelleen vierailla alakerrasta, mutta muita merkittäviä poissaoloja ei ole. Zach Steffenille saattaisi kunnossa ollessaan olla tiedossa peliaikaa, mutta luultavimmin nykytilanteessa Ederson starttaa jälleen kerran. Isännilläkään ei ole pahoja loukkaantumisia, kun ainaostaan Lyanco sekä Alex McCarthy eivät ole käytettävissä.

Souhtampton on ollut kuluvalla kaudella pirullinen vastustaja. Etihadilla joukkueet päätyivät pääsarjakamppailussaan syyskaudella maalittomaan tasapeliin ja isäntien kotiluolassa nähtiin tammikuun loppupuolella niin ikään pistejako – sillä kertaa maalein 1–1. Sinänsä ei yllättäisi, jos Southampton laittaisi kampoihin, mutta vaikeaa siihen on uskoa – ei vähiten siksi, että Ralph Hassenhüttlin ja kumppanien itselleen luoma huippuvire vaikuttaa kääntyneen laskuun joukkueen hävittyä jo kolmesti peräkkäin. Pelivalintana toimii, että maaleja tulee ainkain neljä (yli 3,0). Ärsytetty vierailija mäsäytellee useampaan otteeseen, mutta ilman osumia tuskin tarvitsee kotijoukkueenkaan jäädä. Tasan kolmella maalilla betsi mitätöityy.

10 euroa pelirahaa