EFL Cup ti 24.01. klo 22:00

Southampton - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalit tiukassa St. Mary’silla! Saako Newcastlen älytön tilasto jatkoa EFL Cupin semifinaaleissa?

Tiistaina ja keskiviikkona pyöräytetään käyntiin EFL Cupin kaksiosaiset välierät! Southampton saa vieraakseen Newcastlen St. Mary’sille avausosaan ja Nathan Jonesin miehistö on melko selkeä altavastaaja jo avausosassa. Newcastlen kausi on ollut ihailtavan vahva ja nyt Eddie Howen ryhmä jahtaa kotimaista cup-glooriaa.

Southampton onnistui voittamaan cup-kilpailut mukaan lukien kolme peliä peräjälkeen, mutta viikonloppuna oli taas tappion vuoro, kun Aston Villa kävi hakemassa etelästä kolme pistettä. Jumbosija on edelleen ikävä tosiasia Saints-ryhmälle, mutta näillä otteilla pisteitä alkaa vääjäämättä ropisemaan.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Newcastle United FC

@NUFC
Sensational, @Popey1992! 🧤


Juan Larios ja Tino Livramento jatkavat sairastuvan puolella Pyhimyksiltä. Armel Bella-Kotchap, Theo Walcott ja Alex McCarthy ovat vielä epävarmoja. Newcastlelta on sivussa edelleen tutut kasvot eli Emil Krafth, Jonjo Shelvey ja Matt Targett. Kovaa rotaatiota tuskin tässä vaiheessa on kummaltakaan valmentajalta tiedossa, sillä nyt ollaan jo tässä kilpailussa syvässä päädyssä.

Newcastle on onnistunut pitämään nollapelin yhdeksän kertaa kymmenessä viimeisessä pelissä, mikä on aivan mielipuolinen tilasto! Southamptonin on vaikea nähdä montaa osumaa iskevän vieraiden verkkoon. Newcastlellakin on ollut ruuti viime peleissä märänpuoleista, joten näillä spekseillä pienimaalisuus maistuu mukavasti avausosaan!