Valioliiga to 10.03. klo 21:30

Southampton - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko vahvistuneen Newcastlen sensaatiomainen vire niin ikään huippuotteita esittänyttä isäntää vastaan?

Southampton on ollut erinomaisessa vireessä viime aikoina, mutta edellisenä viikonloppuna joukkue otti isosti pataan Aston Villan vieraana. Palataanko kotiottelussa vanhaan tuttuun pistetehtailuun, vai voiko Newcastle jopa yllättää? Vierailijakin on ollut kohtuullisessa vireessä saatuaan kaivattuja vahvistuksia tammikuun lopulla.

Kertoimissa Southampton on laskettu melko selväksi ennakkosuosikiksi kotiottelussaan Newcastlea vastaan. Vierailija on pelannut seitsemän perättäistä ottelua ilman tappiotakaan ja voittanut näistä peräti viisi. Isännilläkin oli Valioliigassa tukeva viiden ottelun pisteputki, joka kuitenkin romuttui viikonloppuna 4–0-tappiolla Aston Villan vieraana. Philippe Coutinho oli liikaa Ralph Hassenhüttlin joukoille.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Newcastle United FC

@NUFC
🗣 "We need to be at our very best to win."

⚫️⚪️

Mohamed Salisun pelikunto on kysymysmerkki ja varmuudella sivussa jatkavat Lyanco, Nathan Tella sekä maalivahti Alex McCarthy. Vieraiden huippuvire ei ole aiemminkaan ottanut osumaa loukkaantumisista, vaikka niitä kyllä on. Isaac Hayden, Kieran Trippier, Jamal Lewis sekä Callum Wilson puuttuvat jälleen kerran kokoonpanosta. Federico Fernandez sekä Matt Ritchie lähestyvät puolestaan pelikuntoa.

Etenkin kotonaan Southampton on ollut todella vahva ja tämä on kova testi myös Newcastlen vireelle. Vierailija on kuitenkin jäänyt maaleitta viimeksi vuoden ensimmäisessä ottelussaan ja huikean pitkä maaliputki kertoo omaa kieltään kurssin kääntymisestä. Toisaalta vieraiden alakerran pallollinen epävarmuus aiheuttaa varmasti jatkuvia sydämentykytyksiä valkomustien fanipäädyssä. Pelivalintana turvalliselle vaihtoehdolle tuntuu, että molemmat joukkueet onnistuvat iskemään maalin ja tälle saadaan kohtalainen kerroin.