Valioliiga to 10.03. klo 21:30

Southampton - Newcastle

Jatkuuko vahvistuneen Newcastlen sensaatiomainen vire niin ikään huippuotteita esittänyttä isäntää vastaan?

Southampton on ollut erinomaisessa vireessä viime aikoina, mutta edellisenä viikonloppuna joukkue otti isosti pataan Aston Villan vieraana. Palataanko kotiottelussa vanhaan tuttuun pistetehtailuun, vai voiko Newcastle jopa yllättää? Vierailijakin on ollut kohtuullisessa vireessä saatuaan kaivattuja vahvistuksia tammikuun lopulla.

Kertoimissa Southampton on laskettu melko selväksi ennakkosuosikiksi kotiottelussaan Newcastlea vastaan. Vierailija on pelannut seitsemän perättäistä ottelua ilman tappiotakaan ja voittanut näistä peräti viisi. Isännilläkin oli Valioliigassa tukeva viiden ottelun pisteputki, joka kuitenkin romuttui viikonloppuna 4–0-tappiolla Aston Villan vieraana. Philippe Coutinho oli liikaa Ralph Hassenhüttlin joukoille.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Mohamed Salisun pelikunto on kysymysmerkki ja varmuudella sivussa jatkavat Lyanco, Nathan Tella sekä maalivahti Alex McCarthy. Vieraiden huippuvire ei ole aiemminkaan ottanut osumaa loukkaantumisista, vaikka niitä kyllä on. Isaac Hayden, Kieran Trippier, Jamal Lewis sekä Callum Wilson puuttuvat jälleen kerran kokoonpanosta. Federico Fernandez sekä Matt Ritchie lähestyvät puolestaan pelikuntoa.

Etenkin kotonaan Southampton on ollut todella vahva ja tämä on kova testi myös Newcastlen vireelle. Vierailija on kuitenkin jäänyt maaleitta viimeksi vuoden ensimmäisessä ottelussaan ja huikean pitkä maaliputki kertoo omaa kieltään kurssin kääntymisestä. Toisaalta vieraiden alakerran pallollinen epävarmuus aiheuttaa varmasti jatkuvia sydämentykytyksiä valkomustien fanipäädyssä. Pelivalintana turvalliselle vaihtoehdolle tuntuu, että molemmat joukkueet onnistuvat iskemään maalin ja tälle saadaan kohtalainen kerroin.

10 euroa pelirahaa