Valioliiga ke 04.01. klo 21:30

Southampton - Nottingham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Nathan Jones viimein maistaa voittoa Southamptonin penkin päässä? Vierasjoukkue on Valioliigan heittopussikategoriaa!

Karmeassa vastatuulessa Valioliigassa taisteleva Southampton pyrkii kiillottamaan kilpeään keskiviikkona St. Mary’silla sarjanousija Nottingham Forestin kustannuksella. Vastakkain ovat sarjajumbo sekä taulukon kolmanneksi viimeinen, joten tämä on sitä totisinta selviytymistaistoa.

Southampton on pelannut nyt kolme ottelua Nathan Jonesin alaisuudessa ja pisteet antavat edelleen odottaa itseään. Viikonloppuna oli Fulhamin vuoro kurittaa Saints-ryhmää Craven Cottagella – loppulukemiksi jäivät 2-1 ja Aleksandar Mitrovicilla oli vielä sauma kaunistella lukemia rangaistuspotkusta, jonka kuitenkin Gavin Bazunu torjui. Maaliodottamalukemien valossa Southamptonin kuuluisi kuitenkin olla vähintään putoamisviivan tuntumassa tai sen yläpuolella, joten alisuorittamisen makua on tällä kaudella ollut.

Southampton FC

@SouthamptonFC
Matchday minus 1 👊


Nottingham Forest on keskiviikon kotijoukkueen tavoin tarponut tällä kaudella kunnon liisterissä. Vain Everton ja Bournemouth ovat olleet xG:n valossa heikompia kollektiiveja. Uudenvuodenpäivänä Nottinghamissa koettiin kuitenkin riemun hetkiä, kun Chelseasta saatiin raavittua tasatulos. Saavutusta hieman tosin himmentää lontoolaisten negatiivinen nykyilme, joten Steve Cooperin ryhmän ei kannata tuudittautua hyvänolontunteeseen.

Pyhimyksillä on sairastuvalla neljä miestä. Näistä kakkosveskari Alex McCarthylla on ilmeisesti seitinohut sauma kokoonpanoon, mutta Tino Livramento, Juan Larios ja Theo Walcott ovat sivussa. Forestilta puuttuu keskiviikkona Jesse Lingard, Giulian Biancone, Omar Richards, Cheikhou Kouyaté sekä Moussa Niakhaté.

Tällä hetkellä Southamptonia pääsee sipaisemaan hieman yli kakkosen kertoimilla, mikä on liikaa. Vaikka isännät ovat jumbosijalla, on Southampton silti näistä kahdesta tällä hetkellä laadukkaampi ryhmä. Betsi on sen verran maistuvainen, että mediumisti päästään tähän tirvaisemaan.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle 1X2 Southampton kertoimella 2,05.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,05 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.