KHL ma 08.11. klo 18:30

Spartak Moskova - Sibir Novosibirsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Harri Säterin ja Sibirin nousuvire jatkoa Spartakin vieraana?

Ailahtelevasti esiintynyt Spartak Moskova isännöi tehottomuudesta läpi kauden kärsinyttä Sibir Novosibirskiä. Läntisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta kynsin ja hampain kiinni pitävä Spartak on voittanut vain yhden edellisestä viidestä ottelustaa, kun taas Sibir on parantanut otteitaan voittamalla peräti kuusi edellisestä seitsemästä kamppailustaan.

Spartak on ollut viime aikoina heikoissa vireessä. Jake Virtasen ja Jori Lehterän hyvää yhteispelaamista lukuun ottamatta joukkueen tekeminen on ollut todella tehotonta. Erityisesti paremman luokan puolustuksia ja maalivahteja vastaan Spartakin hyökkäyspelaaminen on ollut todella tuskaista. Lisäksi joukkueen puolustuspelaamisessa on isoja puutteita, eikä myöskään Spartakin maalivahtipeli ole vakuuttanut liikaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Hockey Club Sibir

@hcsibir
⚡Харри Сятери спасает "Сибирь" 😱

Sibir on ollut tällä kaudella koko sarjan ehdottomasti tehotoin joukkue. 26 ottelussa joukkue on onnistunut maalinteossa vain 48 kertaa ja erityisesti Sibirin ylivoimapeli on ollut toistaiseksi täysin luokatonta. Viime aikoina joukkue on kuitenkin esittänyt erinomaisia otteita. Toistaiseksi Sibirin verkkoon on tällä kaudella vain 58 maalia. Erityisesti viime aikoina Jyrki Jokipakan johtama puolustus on hoitanut työnsä erinomaisesti. Joukkueen maalilla Harri Säteri on esittänyt erinomaisia otteita ja antaa omalla pelillään Sibirille mahdollisuuden taistella voitosta illasta toiseen.

Joukkeiden viime aikaiset vireet osoittavat tällä hetkellä täysin eri suuntiin. Spartak on tällä hetkellä hyvin epäorganisoitunut ja joukkue nojaa pitkälti tähtiensä yksilösuorituksiin. Maalinteko-ongelmista huolimatta Sibirin pelaaminen on ollut viime aikoina todella vakuuttavaa ja joukkueen maalilla Säteri yksi koko sarjan kuumimmista maalivahdeista. Tehottomuudestaan johtuen Sibirille on jaossa otteluun todella maukausta kerrointa, johon on joukkeiden viime aikaisiin vireisiin peilaten syytä tarttua. Pelivalinnaksi nostetaan Sibirin voitto (moneyline).