ma 18.10. klo 19:30

Spartak Moskova - TsSKA Moskova

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuohuvatko tunteet jälleen TsSKA:n ja Spartakin välillä?

Spartak Moskova isännöi Moskovan TsSKA:ta moskovalaisjoukkueiden kauden kolmannessa paikalliskamppailussa. TsSKA on toistaiseksi ollut todella vahva joukkeiden välisissä otteluissa vieden ottelut nimiinsä 3–5- ja 1–0-lukemin. TsSKA:n esitykset ovat kuitenkin olleet viime aikoina ailahtelevaisia. Samaa voi sanoa myös Spartakista, joka on voittanut vain yhden edellisestä neljästä ottelustaan.

Spartak ei ole vakuuttanut edellisissä otteluissaan. Jori Lehterän ja Jake Virtasen yksilösuorituksia lukuun ottamatta joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut todella nihkeää. Viime ottelussa joukkeiden välillä tunteet kuumenivat toden teolla, joka tulee varmasti heijastumaan myös tulevaan otteluun. Spartakin täytyy parantaa erityisesti puolustuspeliään, sillä joukkueen verkko on heilunut kovalla tahdilla viime aikoina.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
This is #MoscowRivalry!

🇷🇺 Guskov vs Lehtera 🇫🇮

TsSKA:n peli on ollut viime aikoina todella sekavaa. Joukkueen puolustuspeli on ollut epätyypillisen kuritonta ja muun muassa Amur Habarovsk murskasi TsSKA:n Moskovassa peräti 1–5-lukemin. TsSKA on kuitenkin myös tällä kaudella, kuten myös edellisillä kausilla ollut todella vahva juuri Spartakia vastaan. Vaikeuksista huolimatta TsSKA:n peli on ollut isossa kuvassa Spartakia parempaa.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa nähtiin vain yksi maali. Tunteiden kuumeneminen johtaa varmasti ylilyönteihin ja sitä kautta useisiin ylivoimiin. Lisäksi molempien joukkeiden puolustuspeli on ollut viime aikoina heikkoa. Tässä valossa pelivalinnaksi nostetaankin ottelun maalimäärä (yli 4.5 maalia).