Serie A ma 14.02. klo 21:45

Spezia - Fiorentina

Pelikiellot sekoittavat vieraiden tekemistä! Jatkaako AC Milanin kaatanut isäntä vahvoja otteitaan?

Spezia on ollut tuloksellisesti vahvassa vireessä hiljattain. Fiorentinan vuoristoratamainen kausi on saanut viime aikoina jatkoa. Vierailija pudotti päättyneellä viikolla Atalantan cupista varsin mainiolla esityksellä, mutta joukkueella on pari pahaa pelikieltoa. Edellisessä pääsarjakamppailussaan ryhmä kuitenkin sai ehkä hivenen yllättäenkin kunnon kyydit Napolia vastaan.

Giacomo Bonaventura sekä Lucas Torreira ovat pelikiellossa. Fiorentina hävisi edellisessä Serie A -ottelussaan Laziolle peräti maalein 0–3, eikä Spezia ole mikään helppo vastustaja kurssin korjaamiseen. Thiago Motten ryhmä on ollut viime aikoina tulikuuma voittaen ensin kolme kamppailua peräkkäin vääntäen sittemmin itsensä 2–2-tasapeliin Salernitanan vieraana. Pisteputkensa aikana joukkue on voittanut myös AC Milanin sensaatiomaisesti San Sirolla lukemin 1–2.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Guilio Maggiore saattaa olla pelikunnossa, mikä on isännille hyvä uutinen. Simone Bastoni ekä Aimar Sher ovat kuitenkin edelleen telakalla. Neljän ottelun tuloksellisesti todella vakuuttavan jaksonsa aikana Spezia on pystynyt tekemään kuusi maalia ja se on pelannut jopa pari nollapeliä. Vaikka firenzeläisvierailijat nappasivatkin cupissa tyylikkään voiton viime viikolla Atalantassa, ei sen tappiota voisi pitää suurenakaan yllätyksenä maanantaina – joukkueen tulostaso heittelee, kuten myös peliesitysten laatu.

Isännillä on oiva mahdollisuus jatkaa omaa pisteputkeaan. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto tai tasapeli (tuplamahdollisuus), jolle saadaan jopa yllättävän kova kerroin. Mene tästä Betivelle, laita puita uuniin ja nauti markkinoiden kovimmasta tervetulotarjouksesta!

10 euroa pelirahaa