Serie A pe 15.04. klo 20:00

Spezia - Inter

Jatkuuko Interin nollaputki? Mestaruusjuna puksuttaa vakuuttavassa tahdissa!

Inter taistelee mestaruudesta ja lähtee illan kamppailuun sarjan toiselta sijalta – eroa ottelun enemmän pelanneeseen paikallisvastustajaan Milaniin on ainoastaan kaksi pistettä, joten voitolla joukkue palaisi sarjan kärkeen. Helppoa iltaa ei ole tiedossa nihkeää ja pottumaista fudista kärkiryhmiä vastaan pelaavan Spezian vieraana, mutta tämä on Interille ehdoton pakkovoitto. Joukkue pääsee otteluun parhaalla mahdollisella avauskokoonpanollaan.

Ainoastaan varahyökkääjä Joaquin Correa jatkaa sairastuvalla. Muilta osin Inter on liikenteessä parhaalla miehistöllään. Isäntä on tukevasti kiinni ensi kauden sarjapaikassa, joten sillä ei ole suurta panosta illan kamppailussa. Mehdi Bourabia sekä Leo Sena ovat edelleen telakalla, mutta muilta osin myös isännillä pitäisi olla käytössään varsin vahva miehistö.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Interillä on käytännössä pakkovoitto. Kivikovassa mestaruustaistossa yhdekkälin pisteellä on merkitystä, eikä niitä sovi tällaisissa otteluissa kuopata. Inter on ollut kahdessa edellisessä ottelussaan huhtikuussa todella vakuuttava. Kun palattiin maaottelutauolta, joukkue kaatoi Juventuksen vieraissa maalein 0–1 ja tätä seurasi toinen nollapeli, kun Verona jäi jalkoihin 2–0-lukemin.

Isänt on niistänyt parissa edellisessä kamppailussaan pisteitä voitollaan Veneziasta sekä maalittomalla tasurilla Empolia vastaan, mutta nyt vastustajan taso kasvaa aivan eri tasolle verrattuna aiempaan. Kahdeksan ottelun otannalla Thiago Mottan miehistö on hävinnyt viidesti. Kaikille ylemmän kastin joukkueille, kuten Fiorentinalle, AS Romalle sekä Juventukselle ryhmä on tällä otannalla kärsinyt tappiot.

Perjantaille otetaan pelivalinnaksi, että Inter kairaa jälleen pisteet nollapelillä. Puolustuspermanentti on parhaassa muotissaan, eikä isäntä pääse sitä edes hirvittävästi testaamaan. Sarjan heikoimpiin hyökkäyksiin kuuluvan Spezian yläkerta ei ole kovinkaan pelottava, joten tällä kertoimella vakuuttavan vierailijan voittoa nollapelillä höystettynä päästään painamaan mukavalla panostuksella.

10 euroa pelirahaa