CS ti 04.10. klo 14:30

Spirit - 1WIN

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MrGreen tarjoilee jälleen loistokerrointa! Spirit lapulle ja sassiin!

IEM Road to Rio RMR -karsintaturnaus Majoreita varten alkaa tiistaina 4. päivä lokakuuta. Euroopan osalta joukkueet ovat jaettu kahteen eri RMR-turnaukseen, jotka pelataan samoina päivinä. A RMR aloittaa tiistain ensimmäisillä kahdeksalla ottelulla, kun B RMR puolestaan jatkaa heti perään kahdeksalla ottelulla. Tiistaihin on valikoitunut seitsemän laatuvihjettä!

Päivän kolmannessa vihjattavassa ottelussa venäläisjoukkue Spirit saa vastaansa toisen venäläisjoukkue 1WIN:n. Ottelu alkaa klo: 14:30, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Spirit on suuri ennakkosuosikki, mutta yhdeltä ainoalta bookkerilta löytyy onneksi pelattavaa kerrointa.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

MrGreenillä Spiritille tarjotaan peräti 1,60 -kerrointa, joka on loistava tarjous muiden bookkereiden tarjontaan nähden. Joukkue on ehdottomasti suuri ennakkosuosikki otteluun, sillä Spirit todisti jo BLAST:n sekä ESL:n viimeisimmissä huipputurnauksissa pystymään kamppailemaan huippujoukkueita vastaan. 1WIN ei puolestaan ole vielä kertaakaan päässyt testaamaan taitojaan maailman kärkeä vastaan eikä ottelut alemmalla tasolla ole sujuneet aina yhtä ruusuisesti.

Spirit poistaa Dust 2:n sekä Nuken, kun 1WIN puolestaan poistaa ainakin Miragen. Poistoprosessia on hyvin hankala ennakoida, sillä molemmat jakavat saman vakipoiston. Todennäköistä on, että Spirit ei parempana joukkueena lähde pelleilemään, ja poistaa nöyrästi Infernon, sillä joukkueella on siihen varaa.

Team Spirit

@Team__Spirit
Me: I do everything to focus on the game 😌

Also me: