CS pe 29.07. klo 19:30

Spirit Academy - Astralis Talent

Loistavaa valueta Astralis Talentin kustannuksella

Voitokkaasti edenneen WePlay Academy Leaguen parissa jatketaan myös perjantaina. Päivälle on valittuna kolme erittäin maistuvaa vedonlyöntikohdetta, joista päästään nauttimaan koko illan mittaan. Listalla on mm. ENCE Academyn ottelu Young Ninjasia vastaan sekä äärimmäisen kovaa valueta Spirit Academyn toimesta.

Spirit Academy kohtaa illan ottelussaan Astralis Talentin – joukkueen, joka on pelannut jo muutaman WePlay-kauden yhdessä, ilman minkäänlaisia positiivisia näyttöjä. Astralis Talent on pystynyt liigan heikoimpia joukkueita vastaan saamaan joitain kierroksia otteluissa, mutta on kovimpia joukkueita vastaan täysin ulosmitattu.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Spirit Academy on äärimmäisen tulivoimainen joukkue, joka pystyy laittamaan kampoihin kenelle tahansa. Joukkue on pelannut loistavin tuloksin muutamia ohipelejä lukuun ottamatta, ja on paperilla selvästi parempi, kuin Astralis Talent. Spiritin kertoimet otteluun ovat käsittämättömät, sillä ennakkoasetelmien perusteella ei ole mitään syytä, miksi joukkue olisi altavastaajan asemassa ottelussa.

Kovatasoisia yksilöpelaajia rosterissaan pitävä Spirit Academy mm. nollasi Eternal Fire Academyn torstaina. Astralis Talent hävisi joukkueelle peräti 13 kierrosta. NAVI Junior ja MOUZ NXT olivat selvästi liian suuria paloja purtavaksi Astralis Talentille, joka raidaa käytännössä kahden kartan voimin. Spirit Academy voi poistaa näistä kartoista molemmat.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa