CS to 02.06. klo 22:00

Spirit Academy - PROSPECTS

PROSPECTS saa hurjan edun karttavalinnoissa

IEM Dallas -turnauksessa vietetään pudotuspeliä edeltävää välipäivää. Sen aikana päästään kuitenkin virittäytymään tunnelmaan WePlay Academy -liigan parissa, jossa pelataan jo lohkovaiheen toisen kierroksen otteluita.

Illan neljännessä ottelussa Spirit Academy saa vastaansa PROSPECTS -joukkueen. Asetelmat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset vedonlyönnin kannalta, sillä PROSPECTS on selvästi kokeneempi joukkue, joka omaa huomattavasti vahvemman karttavalikoiman. Spirit Academy on pelannut joukkueen historiassa vain kolmea karttaa, jotka kaikki PROSPECTS voi mielellään poistaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kun PROSPECTS poistaa Miragen, Nuken ja Infernon, jää karttavalikoimaan neljä loistokarttaa PROSPECTS:lle, missä Spirit Academy ei ole pelannut vielä otteluakaan, ja joita joukkue on selvästi vältellyt karttavalinnoissa.

PROSPECTS:lle tarjottava kerroin ei tässä vaiheessa ole perusteltu juuri edellä mainittujen seikkojen vuoksi, jonka takia joukkue napataan ilomielin lapulle. Pidetään panostus kuitenkin pienenä, sillä kyseessä on junioriliiga, missä ottelut pelataan BO1-formaatilla.

10 euroa pelirahaa