pe 29.10. klo 18:30

Spirit - Astralis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö illan huikeimmassa ottelussa kaikki kolme karttaa? Astralis vs Spirit!

PGL Major Stockholm -turnauksen Challenger Stage lähenee loppuaan. Viisi joukkuetta on jo varmistanut paikkansa lauantaina alkavassa Legends Stage -vaiheessa, ja jäljellä on enään kolme ottelua, joiden voittajat etenevät niin ikään turnauksen seuraavaan vaiheeseen. Otteluiden häviäjät valitettavasti tippuvat ulos turnauksesta. Turnauksen suurin nousija tähän saakka on ehdottomasti ollut Astralis, joka oli ensimmäisen turnauspäivän jälkeen 0-2 -asemassa. Astralis on kuitenkin tämän jälkeen voittanut molemmat selkä seinää vasten pelaamansa ottelu niin GODSENT:ä, kuin paiN:ä vastaan lukemin 2-0.

Astralis kohtaa perjantain ottelussaan Spiritin. Panokset ovat valtaisat, sillä viimeiset kolme major-turnausta voittanut Astralis jatkaa voitolla turnauksessa, kun puolestaan ottelun häviäjä tippuu turnauksesta ulos. Astralikselle paineen alla pelattavat ottelut ovat tuttua kauraa kaikille joukkueen pelaajille Philip “Lucky” Ewaldia lukuun ottamatta. Lucky on ollut turnauksessa hieman jäässä, joskin hän kylläkin pelasti Astraliksen kolmen kartan trilleriltä paiN:ä vastaan oheisen clutchin ansiosta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Otteluun lähdettäessä suurin takeaway on karttavalikoima. Spirit tulee poistamaan vakipoistonsa Vertigon, kun tanskalaisjoukkue puolestaan haluaa päästä eroon omasta vakipoistostaan Miragesta. Spirit saa täten valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin, jossa tanskalaisjoukkue on ollut umpisurkea. Spirit puolestaan on näyttänyt kyseisessä kartassa äärimmäisen hyvältä.

Astralis saa valittua omaksi kartakseen Infernon, jossa joukkue on suorastaan ylivoimainen Spiritiin nähden. Astraliksen peli Infernossa on loistanut kautta historian, ja loistaa edelleen. Kyseinen kartta on samaan aikaan ollut Spiritin heikoin jo vuosia, joka tekee ottelusta hyvin todennäköisen kolmen kartan trillerin.