CS ti 05.07. klo 12:00

Spirit - Complexity

Spiritille valtaisa etu karttavalinnoissa!

IEM Colognen Play-In -vaiheen avaa venäläisjoukkue Spirit sekä Complexity. Joukkueet asettuvat vastakkain klo: 12:00 alkavassa ottelussa, mikä pelataan paras yhdestä -formaatilla. Spirit on valtaisa ennakkosuosikki ottelun voittajaksi, sillä Complexity on ollut yksinkertaisesti sysipaska.

Complexityn karttavalikoima on heikko, joukkueen pelaajat ovat heikkoja ja joukkueen tulokset umpisurkeita. Complexity ei ole saanut kokoonpanollaan aikaiseksi mitään, ja häviää päivä toisensa jälkeen uskomattoman huonoille joukkueille. Joukkueen haaste avausottelussa Spiritiä vastaan on valtava, sillä vaikka Spirit menettikin parhaan pelaajansa Abdulkhalik “degster” Gasanovin, on hänet korvaava Ihor “w0nderful” Zhdanov äärimmäisen lupaava.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Spirit ei myöskään missään vaiheessa ole ollut pelkästään degsterin varassa, vaan esimerkiksi Majoreilla myös Robert “Patsi” Isyanov sekä Pavel “s1ren” Ogloblin pelasivat suorastaan loistavasti.

Complexityn karttavalikoima on niin heikko, ettei joukkueella ole mitään saumaa paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. Spirit saa poistettua kaikki Complexityn parhaat kartat Nuken, Infernon sekä Overpassin. Näistä kaksi on samalla Spiritin heikoimmat kartat, mikä tuo joukkueelle loistavan sauman voittaa ottelu.

Complexity joutuu kohtaamaan Spiritin yhdessä venäläisjoukkueen vahvimmassa kartassa. Complexity poistaa Dust 2:n sekä Miragen, jolloin jäljelle jää Ancient sekä Vertigo. Way to go, kun Complexityllä on molemmissa kartoissa hädin tuskin 20% voittoprosentti.

10 euroa pelirahaa