CS to 21.04. klo 15:45

Spirit - ENCE

ENCE aloittaa RMR-urakkansa naurettavan heikkoa Spiritiä vastaan

PGL:n Antewerpin Major-turnauksen RMR-karsinnat ovat Euroopan B-lohkoa vaille paketissa. Euroopan B-lohkossa A-lohkon tapana kilpailee kuusitoista joukkuetta, joiden mukana on mm. suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen G2. B-lohko aloitetaan torstaina kahdella ensimmäisellä ottelukierroksella, jotka molemmat pelataan paras yhdestä -formaatilla.

Turnauksessa on Aleksib:n lisäksi myös toinen suomalaisylpeys. Kokonaan ulkomaalaiseksi rosteriksi itsensä transformannut suomalaisorganisaatio ENCE nimittäin kilpailee RMR-karsinnoissa. Onhan rosterilla tietysti nykyään suomalainen valmentaja Eetu “sAw” Saha, joka kantaa yllään ainoaa ENCE:n suomilippua.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

ENCE on näyttänyt viime aikoina todella vahvalta. Joukkue ylti ESL Pro Leaguessa aina finaaleihin asti, jossa joukkue kuitenkin koki 3-0 -tappion tämän hetken HLTV:n joukkuerankingin ykkösjoukkue FaZelle. ENCE:n peli näytti myös finaalissa todella hyvältä, vaikka koko turnauksessa ENCE:n parhaana pelaajana suorittanut Lotan “Spinx” Giladi ei omalla tasollaan pelannutkaan.

ENCE kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Spiritin, joka ei tekemiensä kokoonpanomuutoksien jälkeen ole näyttänyt ollenkaan niin hyvältä, kuin joukkue näytti aikaisemmalla kokoonpanollaan. Spirit on kaukana ENCE:n kaltaisista kärkijoukkueista, ja tämä tekee ENCE:n 4,5 kierroksen tasoituslinjasta naurettavan pienen.

10 euroa pelirahaa