CS ti 10.05. klo 13:00

Spirit - Eternal Fire

Eternal Firen altavastaajan kerroin hanskaan!

PGL:n Antwerpin Major-turnauksen ensimmäinen ottelupäivä on paketissa. Avauskierroksien onnistujina voidaan pitää ENCE:ä, G2:ta, Vitalityä sekä forZea, jotka ovat tiistaihin lähdettäessä kaikki 2-0 -tilanteessa. Pettymyksiä kokeneina joukkueina on esille ehdottomasti nostettava Liquid, joka hävisi molemmat ottelunsa, ja on täten eliminaatiovaarassa tiistain otteluunsa lähdettäessä.

Tiistain avausottelussa 1-1 -tilanteessa olevat Spirit sekä Eternal Fire taistelevat toisesta voitosta Challengers Stagen Swiss-lohkossa. Spirit hävisi G2:lle, ja voitti Imperialin, kun Eternal Fire puolestaan hävisi Bad News Eaglesille, ja voitti Renegadesin. Eternal Fire lähtee päivän otteluun altavastaajana kertoimien valossa, joka on ehdottomasti hyödynnettävä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Spiritin toiminta ei edelleenkään näytä vakuuttavalta. Joukkueen yksilöt pelaavat hyvällä tasolla, mutta kun vastaan isketään selvästi paremmat yksilöt omaava joukkue, käy joukkueen taktiikkakirja pieneksi. G2:ta vastaan joukkue eli pelkästään Dustin mahdollistaman tupla-AWP -setupin voimin, ja kun oli aika napata teropuolella kierroksia, ei se joukkueelta onnistunut.

Eternal Firen meininki on näyttänyt selvästi paremmalta kuin RMR-karsinnoissa. Joukkue on jokseenkin päässyt irti liian metodisesta pelitavastaan, ja kuten tilastoista kävi avauspäivänä selväksi, on joukkueen tähtipelaajat kovassa tikissä. Karttavalinta päätyy todennäköisesti Mirageen tai Dustiin, jotka ovat molemmat vahvoja karttoja Eternal Firelle.

10 euroa pelirahaa