ti 26.10. klo 11:00

Spirit - FaZe

rain ja olofmeister formissa – FaZe juoksee Spiritin yli?

PGL Major Stockholm -turnauksen toisena avausotteluna pelataan FaZe:n ja Spiritin välinen ottelu, joka alkaa klo: 11:00. FaZe on ehdoton ennakkosuosikki otteluun varsinkin, kun kyseessä on historian suurin turnaus, joka pelataan LAN-ympäristössä. FaZe on joukkue, joka herää henkiin juuri tälläisissä hetkissä.

Jo valmiiksi selvästi paremmassa formissa oleva FaZe on kaikin mahdollisin tavoin ottelun ennakkosuosikki. FaZe:n pelaajat alkavat olla hurjassa formissa, kun jo ennestään tilastojen valoissa hehkuneen Helvijs ”broky” Saukantsin lisäksi FaZe:n kokoonpanosta legendaarinen Olof ”olofmeister” Kajbjer Gustafsson sekä Håvard ”rain” Nygaard ovat esitelleet uskomattomia taidonnäytteitä FaZe:n viimeisimmissä otteluissa.

🔥🔥🔥 VALUEE: 1 EGEN TALLETUKSELLA 100 ILMAISKIEKKAA!

Tällä tarjouksella saat rullata eurolla 100 pyöräytystä Vinnerillä.

Talleta 1€ koodilla VINNERI ja kiekat ovat sinun! Nyt on eurolla valueta!

OTA 100 KIEKKAA TÄSTÄ

FaZe:n kokoonpanon vahvuus jää usein hieman varjoihin, vaikka edellä mainitun kolmen pelaajan lisäksi kokoonpanosta löytyy vielä modernin Counter Striken headshot-machine Russel ”Twistzz” Van Dulken. Kuka vain edellä mainituista pelaajista voi ottaa FaZe:n reppuselkään ja voittaa otteluita jopa yksin.

Todella heikosti ennen majoreita pelannut Spirit on huolestuttava näky. Joukkue oli uskomattoman huono CIS-alueiden keskenäisessä karsintaturnauksessa, ja onnistui karsimaan majoreille periaatteessa joukkueen aiemmin saatujen RMR-pisteiden ansiosta. Spirit ei ole vakuuttanut, ja on tämän takia myös Uhmapelaajien lapulla turnausbetseissä pois tippuvana joukkueena. Spiritin karttavalikoima on kehno eikä sovi alkuunkaan FaZe:a vastaan, joka saa pakollakin loistavan kartan peliin. Aamupäivän ottelussa pelataan hyvin todennäköisesti joko Miragea tai Ancientia, joissa molemmissa FaZe on tappavan tehokas.

Rainin palaaminen formiin on yksi turnauksen pelottavimmista tekijöistä.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %