CS ti 26.10. klo 11:00

Spirit - FaZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

rain ja olofmeister formissa – FaZe juoksee Spiritin yli?

PGL Major Stockholm -turnauksen toisena avausotteluna pelataan FaZe:n ja Spiritin välinen ottelu, joka alkaa klo: 11:00. FaZe on ehdoton ennakkosuosikki otteluun varsinkin, kun kyseessä on historian suurin turnaus, joka pelataan LAN-ympäristössä. FaZe on joukkue, joka herää henkiin juuri tälläisissä hetkissä.

Jo valmiiksi selvästi paremmassa formissa oleva FaZe on kaikin mahdollisin tavoin ottelun ennakkosuosikki. FaZe:n pelaajat alkavat olla hurjassa formissa, kun jo ennestään tilastojen valoissa hehkuneen Helvijs “broky” Saukantsin lisäksi FaZe:n kokoonpanosta legendaarinen Olof “olofmeister” Kajbjer Gustafsson sekä Håvard “rain” Nygaard ovat esitelleet uskomattomia taidonnäytteitä FaZe:n viimeisimmissä otteluissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

FaZe:n kokoonpanon vahvuus jää usein hieman varjoihin, vaikka edellä mainitun kolmen pelaajan lisäksi kokoonpanosta löytyy vielä modernin Counter Striken headshot-machine Russel “Twistzz” Van Dulken. Kuka vain edellä mainituista pelaajista voi ottaa FaZe:n reppuselkään ja voittaa otteluita jopa yksin.

Todella heikosti ennen majoreita pelannut Spirit on huolestuttava näky. Joukkue oli uskomattoman huono CIS-alueiden keskenäisessä karsintaturnauksessa, ja onnistui karsimaan majoreille periaatteessa joukkueen aiemmin saatujen RMR-pisteiden ansiosta. Spirit ei ole vakuuttanut, ja on tämän takia myös Uhmapelaajien lapulla turnausbetseissä pois tippuvana joukkueena. Spiritin karttavalikoima on kehno eikä sovi alkuunkaan FaZe:a vastaan, joka saa pakollakin loistavan kartan peliin. Aamupäivän ottelussa pelataan hyvin todennäköisesti joko Miragea tai Ancientia, joissa molemmissa FaZe on tappavan tehokas.

Rainin palaaminen formiin on yksi turnauksen pelottavimmista tekijöistä.