CS ti 03.05. klo 20:00

Spirit - Finest

Karttaoveria luvassa? Spiritin Mirage todella heikko

Tiistai-illan viimeinen Pinnacle Cupin ottelu starttaa klo: 20:00. Ottelussa RMR-karsinnoista Majoreille päässyt Spirit saa vastaansa Finestin. Finest on nostanut tasoaan viime aikoina, kun joukkue teki muutaman pelaajavaihdoksen. Spiritillä on edelleen heikkouksia karttavalinnoissa.

Spirit poistaa vakipoistonsa Infernon, kun Finest puolestaan poistaa Nuken. Finest saa valittua oman parhaan karttansa Miragen otteluun, missä joukkue on voittanut kahdeksan ottelua viimeisen kolmen kuukauden aikana pelaamastaan yhdeksästä ottelusta. Spirit valitsee omaksi kartakseen todennäköisesti Ancientin tai Vertigon.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Finest on pienoinen ennakkosuosikki omaan karttavalintaansa, ja kun Spirit on täysin selvä ennakkosuosikki omaansa, on karttaoveri perusteltu pelivalinta. Spirit tulee dominoimaan Ancientia tai Vertigoa, sillä kun Finest on vielä uusi joukkue, ei joukkueen linari ole ehtinyt harjoittelemaan kyseisiä karttoja tarpeeksi, ja se näkyykin joukkueen voittoprosenteissa.

Mirage puolestaan on hyvin yksinkertainen kartta, ja ollut kautta historian Leonid “chopper” Vishnyakovin ja Spiritin kompastuskivi. RMR-karsinnoissa nähtiin, kuinka umpisurkea Spirit oli omalla T-puolellaan. Chopper callasi jatkuvasti hyvin yksinkertaisia A-puskuja, ja joukkueella ei ollut mitään syvyyttä takukirjassa. Finestin pitäisi pystyä hoitamaan kyseinen kartta nimiinsä.

10 euroa pelirahaa