CS pe 11.11. klo 19:00

Spirit - Heroic

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kovaa valueta Spiritin ja Heroicin välisessä puolivälierässä!

Intel Extreme Masters Rio Major -turnaus on edennyt pudotuspelivaiheeseen. Torstaista sunnuntaihin kestävät pudotuspelit huipentuvat sunnuntaina pelattavaan finaaliotteluun, jonka voittaja kruunataan vuoden suurimman turnauksen mestariksi sekä Major-voittajaksi. Palkintopotissa on miljoona dollaria, josta voittajalle menee puolet. Tämän lisäksi voittaja lunastaa paikkansa tämän vuoden BLAST:n World Final -turnauksesta sekä ensi vuoden IEM Katowice -turnauksesta.

Perjantaina puolivälierät avaa Heroic ja Spirit, kun joukkueet lämmittelevät brassiyleisön ennen FURIA:n ja NAVI:n välistä ottelua. Heroic on ennakkosuosikki kertoimien valossa, ja vaikka allekirjoittanutkin antaa joukkueelle edun, on selvää, että Heroicille tarjottu kerroin on aivan liian pieni. Sen sijaan vetojen puolesta tartutaankin karttaoveriin, jossa on erittäin hyvää valueta tarjolla.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Heroic tulee poistamaan ottelussa vakipoistonsa Dust 2:n, kun Spirit puolesatan poistaa Infernon. Spirit saa omaksi kartakseen Vertigon, missä joukkue on voittanut viisi ottelua pelaamastaan kuudesta viimeisen kolmen kuukauden aikana. Spiritin Vertigo on oikeasti todella kova eikä Heroicilla ennakkoasetelmien perusteella ole kyseisessä kartassa mahdollisuuksia.

Heroic saa itselleen niin ikään loistokartan. Joukkue valinnee varmastikin Miragen, missä Spirit on voittanut vain 29% pelaamistaan otteluista. Heroicin Mirage on todella kova, eikä pitäisi olla mitään syytä, miksei Heroic Miragea voittaisi.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Yli 2,5 karttaa kertoimella 2.10.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2.10 🤘

Intel® Extreme Masters

@IEM
7 matches separate us from the #IEM Rio CHAMPIONS. 🏆

The #IEM Rio Champions Stage. 🇧🇷

Starting 10th of November 2022.

Check out the bracket below! 👇