CS su 06.11. klo 17:15

Spirit - Outsiders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh! Majoreiden sunnuntaipäivään loistava kerroin Outsidersille!

Intel Extreme Masters Rio Major-turnaus on edennyt kolmannelle kierrokselle. Päivä aloitetaan vetojen puolesta mielenkiintoisella CIS-ottelulla, kun Spirit saa vastaansa Outsidersin. Ottelu alkaa klo: 17:15, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla, sillä molemmat joukkueet ovat turnauksen Legends-vaiheessa 1-1 -tuloksessa.

Spirit poistaa ottelussa Infernon, Overpassin ja Miragen. Outsiders puolestaan poistaa Nuken ja Ancientin, jolloin joukkue saa päättää pelataanko ottelussa Dust 2 vai Vertigo. Molemmissa kartoissa Outsidersin voittoprosentit ovat selvästi korkeammat, ja kun otetaan huomioon, kuinka hyvin Outsiders on pelannut viime aikoina, on Spiritillä kova työtaakka edessään, mikäli joukkue haluaa kaivaa ottelusta voiton.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Dust 2:ssa Spirit on voittanut 50% pelaamistaan kuudesta ottelusta. Vertigossa joukkue on voittanut 75% pelaamistaan neljästä ottelusta. Outsiders puolestaan omaa Dust 2:ssa 70% voittoprosentin kymmenestä ottelusta, ja Vertigossa 100% voittoprosentin neljästä ottelusta. Kyseiset kartat ovat luistaneet joukkueelta loistavasti.

Outsidersin uusi kokoonpano on kenties jopa parempi, kuin joukkueen aikaisempi, jolloin Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis oli vielä osana joukkueen vahvuutta. Nykyinen Outsiders on huomattavasti paremmin toimiva öljytty viisikko, kun YEKINDAR:n aikaan Outsidersin pelityyli soti hieman YEKINDAR:n oman pelityylin kanssa.

Jason O'Toole

@MosesGG
Tomorrow's matches fuck