CS la 17.12. klo 20:00

Spirit - Sprout

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ylivoimainen ennakkosuosikki Spirit kovalla kertoimella lapulle!

Lauantaina töräytetään kovia betsejä Counter-Striken puolella. Ennen kuin päästetään Astralis Nicolai “device” Reedtzin kanssa irti, on käytävä Spiritin ja Sproutin välinen BO3-ottelu paikasta ESL Pro Leaguen karsintaturnauksessa. Joukkueet nimittäin pelattavat consolidation-finaalissa, josta normaaliolosuhteissa olisi voittajalle paikka koko turnauksen finaaliin, ja vasta tämän koko turnauksen finaalin voittaja lunastaisi paikan Pro Leaguen karsintoihin. Finaalissa odottava SAW on kuitenkin jo lunastanut paikkansa toisesta turnauksesta, ja täten tämän turnauksen karsintapaikka ratkaistaan Spiritin ja Sproutin välillä.

Spirit on valtava ennakkosuosikki illan otteluun. Joukkue on todistanut pystyvänsä haastamaan huippujoukkueita toisin kuin Sprout, joka pelaa ensinnäkin äärimmäisen epätasaisesti. Spirit onnistui myös voittamaan Sproutin vain noin viikko sitten, kun joukkueet kohtasivat samaisen liigan BO3-ottelussa. Spirit hoiti ottelun tällöin lukemin 2-1.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Spiritin karttavalikoima on selvästi vahvempi. Joukkueen ainoa heikkous Sproutia vastaan pelatessa on Overpass, jonka Sprout valitsi, ja voitti myös edellisessä kohtaamisessa. Spirit saa kuitenkin itselleen vähintään yhtä dominoivan kartan sekä loistavan kolmannen kartan, missä lunastaa paikka ESL Pro Leaguen karsintoihin.

Team Spirit

@Team__Spirit
Today we will play against @sproutGG 👋

#SpiritCS #CSGO