ti 12.03. klo 18:30

Sport - Ässät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sportilla on yhä sauma nousta pudotuspeleihin – sortuuko Pata paineen alla?

Vaasassa on luvassa Liigan päätöskierroksella jättimäisten panosten peli, sillä Sportin ja Ässien välillä ratkaistaan kumman kausi päättyy ja kumpi jatkaa pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Ässät pitää toistaiseksi viimeistä jatkopaikkaa hallussaan 81 pisteellä ja Sport on pinnan verran perässä. Helppoa se ei tule olemaan, mutta kotiyleisön edessä Sportilla on kaikki avaimet kiilata ohi ja iskeä vieraiden kausi pakettiin.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Sport on saanut hyvän loppukirin aikaiseksi ja ennen lauantaina tullutta tappiota HIFK:ta vastaan isännät otti pisteitä kuudessa peräkkäisessä ottelussa voittaen niistä neljä. Tärkeään aikaan Sport on saanut maalivirettä ylöspäin ja se on useassa ottelussa joutunut paikkaamaan oman päädyn ongelmia. Viimeisten 10 ottelun aikana Sportia vastaan on tehty peräti 35 maalia, mikä on koko sarjan eniten.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Kiitos, tack! 🙏
Huominen Sport-Ässät-ottelu loppuunmyyty!
Päivän mittaan yksittäisiä varauksia vapautumassa myyntiin:
vaasansport.lippu.fi

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa #Kotkasydän

Mikäli Ässät jatkoon kampeaa, tulee matka jäämään todennäköisesti lyhyeen. Niklas Rubin toki antaa maalilla mahdollisuuden taistella voitosta illasta toiseen, mutta ei vieraiden menoa voi viimeaikaisten esitysten perusteella kehua. Viimeisistä 10 ottelusta Ässät on voittanut neljä, mutta vastustajina on ollut muun muassa JYP, SaiPa sekä HPK ja vastaavasti yhtään kovempia jengejä vastaan on tullut takkiin. Ylivoimapeli on yhä Ässien suurin heikkous ja hieman vajaa 16% tehokkuudella se jää sarjan viimeiseksi.

Porin Ässät

@PorinAssat
Virkistyshotelli Yyterin viikkokatsaus:

Runkosarja huipentuu tiistaina Vaasassa:
👉assat.com/virkistyshotel…

#Ässät #Liiga

Tällä kerralla on otettava koppia isäntien kertoimista ja isketään Sport kohti pudotuspelejä suoran voiton(1×2) muodossa. Suurta ero ei tietenkään ole, mutta Sport on saanut hyvän kirin aikaiseksi ja kotietu voi nousta pienten marginaalien matsissa ratkaisevaan asemaan. Helmikuun alusta alkaen Vaasassa on nähty koviakin yllätyksiä ja ainoat varsinaisen peliajan tappiot on tulleet Ilvestä sekä HIFK:ta vastaan.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto 1×2- Sport 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.