pe 15.09. klo 18:30

Sport - Ässät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sport ja Ă„ssät metsästää ensimmäistä voittoa – vierasvoiton kertoimet maistuu!

Liigassa matsit jatkuu perjantaina ja Vaasassa käydään kamppailu Sportin ja Ässien välillä. Tietyllä tapaa molemmat joukkueet pelasi avausottelun odotuksia vahvemmin, vaikkakin tuloksena oli lopulta vain yksi piste Sportille. Alkurankingeissa molemmat joukkueet kuuluu kymmenen parhaan ulkopuolelle, mutta Uhmapelaajien arvioissa Ässät on korkeammalla ja nykyisillä kertoimilla katseet käännetään kohti vierasvoittoa.

*Poimi tipsin lopusta 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Sport aloitti kauden häviöllä Kärppien vieraana jatkoajalla lukemin 2-1. Sportin kohdalla jo yhtä pistettä Oulun vierailulta voidaan pitää onnistumisena, sillä Kärpät lähti matsiin selvänä suosikkina ja lisäksi maaliodottamien valossa Sport pelasi vahvan pelin. Joukkueella on kuitenkin vielä pitkä matka siihen, että varsinaisia odotuksia voisi asettaa, sillä lähtökohtaisesti materiaali kuuluu sarjan häntäpäähän. Kärppiä vastaan hyvin esiintynyt maalivahti Miroslav Svoboda on mielenkiintoinen nimi seurattavaksi.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Illan statsit.
Sportin maalin laukoi Atro Leppänen ajassa 59:46. Syöttöpisteet saivat Scarlett ja Hjalmarsson.
Ottelu oli Sportilta hyvää peliä, ja sai luotua enemmän vaarallisia maalipaikkoja.
Erikoistilanteet isossa roolissa, kaikki maalit ylivoimalla.

#VaasanSport #Liiga

Ässät esiintyi omassa kotiavauksessa Ilvestä vastaan varsin pirteästi, mutta tällä kerralla vain Ilvekseltä löytyi riittävästi tehokkuutta. Ässät onnistui luomaan hyvin paikkoja hyökkäyspäässä ja se jopa loi joukkueista enemmän maaliodottamaa, mikä lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Neljä maalia toki meni omiin, mutta maalivahtipeliin Ässät tuskin tällä kaudella kaatuu, sillä lähtökohtaisesti Niklas Rubin on Liigaan erittäin hyvä kassari. Avausottelussa Lenni Hämeenahon, Jan-Mikael Järvisen ja Eemil Erholtzin muodostama ykkösketju viimeisteli kaikki kolme osumaa.

Ässät lähti Uhmapelaajien rankingeissa kauteen Sportia vahvempana joukkueena eikä ensimmäisistä otteluista tasoero vielä sen suuremmin kaventunut. Kirjoitushetkellä Ässien lopulliselle voitolle tarjotaan 2,20 kerrointa, joka otetaan ilomielin vastaan. Molemmat joukkueet pelaa seuraavan kerran heti lauantaina, joten nähtäväksi jää halutaanko ykkösvahteja säästellä lauantaille, vai jatkaako Svoboda ja Rubin maaleilla. Mikäli Rubin on Ässiltä sivussa, kannattaa panoksesta ottaa pykälä pois.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.