Liiga ke 04.10. klo 18:30

Sport - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Riittääkö Ristolla vitsejä, ja pitääkö heikentynyt puolustus РHIFK tulee maakuntaan kovaa!

HIFK aloittaa uuden liigaviikon rytyyttämällä Vaasaan asti, jossa Sport isännöi stadilaisia. Joukkueet ovat tällä hetkellä molemmin puolin säälipleijariviivaa, mitä ei varsinkaan HIFK:n osalta voi pitää riittävänä suorituksena resursseihin nähden. Kausi on kuitenkin pitkä, mutta fanien pinna lyhyt. Molempien joukkueiden valmennuksessa on kysymysmerkkejä: onko Risto Dufvan parasta ennen -päivä jo mennyt? Entä miksi Ville Peltosen HIFK tuntuu aina vaan alisuorittavan?

Lue vihjeen lopuksi ohjeet jopa 50‚ā¨ kierr√§tysvapaan ilmaisvedon lunastamiseen!

Dufvan suurimmat saavutukset tuntuvat ajoittuvan lehdistötilaisuuksiin, mutta kyllä joukkuekin on taisteleva. Lauantaina Jukurit nollasi Sportin Vaasassa, mutta kyse taisi silti olla enemmän Jukurien hyvyydestä kuin vaasalaisten kurjuudesta. Puolustuksessa on turbulenssia, kun ensin loukkaantui Valtteri Viljanen ja perään kärkipuolustaja Reece Scarlett, jonka pitkä poissaolo voi tietää uutta hankintaan takalinjoille.

HIFK:n kolme edellist√§ peli√§ on mennyt jatkoajalle, ja kaksi viimeist√§ stadilaiset h√§visiv√§t. Pelicansia vastaan HIFK t√∂rm√§si Jussi Olkinuoraan, ja Ilves tuntuu edelleen olevan HIFK:lle todella vaikea vastus ‚Äď Oula Palve sinet√∂i voiton kahdella osumallaan voittolaukauskisassa. Kun aikaisemmin syytin joukkuetta alisuorittamisesta, oli kyseess√§ pieni provo: n√§ytt√§isi silt√§, ett√§ peli on kyll√§ kukinnollaan. Kovalla miehist√∂ll√§ t√§ytyykin olla kovat odotukset, ja kahden niukimman mahdollisen tappion j√§lkeen HIFK tulee Vaasaan varmasti tosimielell√§.

Sportin alakerran ongelmat ja HIFK:n potentiaali saa ounastelemaan, ettei t√§m√§ v√§ltt√§m√§tt√§ ole niin v√§h√§maalinen mittel√∂ kuin markkinat antavat ymm√§rt√§√§. V√§hint√§√§n viitt√§ maalia on tilauksessa varsinaisella peliajalla ‚Äď ja ComeOnilta l√∂ytyy nappikerroin! Ota t√§m√§ huippubuukkeri salkkuusi nyt.

Lunasta jopa 50‚ā¨ ilmaisveto ilman kierr√§tyst√§!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50‚ā¨ ilmaisvedon ilman kierr√§tysvaatimuksia, pieni√§ pr√§nttej√§ tai s√§hl√§√§mist√§.

Peessaa Uhmapelaajien vihjett√§ 10-50‚ā¨ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry T√ĄST√Ą ComeOnille
2. Talleta 10 ‚Äď 50 ‚ā¨ ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50‚ā¨ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa yli 4.5 maalia kertoimella YY.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.