Liiga la 28.01. klo 18:30

Sport - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Alkoiko HIFK:lla uusi alamäki? Liigan tehokkain hyökkäystroikka on kivikovan kotijoukkueen Sportin ykkönen!

Sport matkasi vasta myöhään illalla takaisin kotiin vierasreissultaan Jyväskylästä. Vierailija puolestaan pelasi viimeksi torstaina ja ehti Vaasaan jo alkuillasta perjantaina, mutta edellinen ottelu oli pitkästä aikaa syyskaudelta tuttua nuhaista menoa. Kotkapaidoilla on ollut kova hönkä päällä kotiaskissaan eikä sitä voi jättää huomiotta.

Isäntä hävisi eilen tylysti 4–0-lukemin Jyväskylässä ja heti lauantai-iltana pitäisi olla täydessä terässä HIFK:ta vastaan Kuparisaaressa. Hyvän myönnytyksen Sport toki saa siitä, että ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta kello 18:30, kuten arkena. Kannattaa huomioida, että kotonaan Vaasassa Risto Dufvan miehistö on ollut viime aikoina vahvaa valuuttaa – kymmenen kotimatsin otannalla se on jäänyt pistettä vain kerran ja kaapinut kahdeksan voittoa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Sebastian Dyk, Miro Väänänen, Otto Salin sekä Kasper Kotkansalo jatkavat vieraiden osalta sairastuvalla. HIFK:lle alkuvuosi on ollut iloinen yllätys syksyn rämpimisen jälkeen ja useat tärkeät yksilöt ovat nostaneet tasoaan, mutta torstaina maalinteko oli jälleen tutumpaa tervanjuontia. KooKoo haki Nordenskiöldinkadulta lisäpisteen voittolaukauskisan kautta maalein 1–2 eikä HIFK onnistunut hyödyntämään maalintekotilanteitaan edes tyydyttävästi. Ylivoimapelaaminen on niin ikään orastavasti parantunut, mutta onko HIFK:n parannus ollut sittenkin enemmän tai vähemmän silmänlumetta?

Vaasan Sport

@VaasanSport
Sport ottaa täydet kolme pistettä Pelicansin kustannuksella... 🦅❤️
📖 Lue otteluraportti: vaasansport.fi/raportti

📸 Kuvat: Apollo Photo
#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa

Sport on liikenteessä lähes parhaalla kokoonpanollaan ja sen ainoa poissaolija on Turo Asplund. Erityisesti Axel Holmströmin kentällisen kanssa saa vierailija olla todella tarkkana – vaasalaisten kärkivitja on kollektiivina koko sarjan tehokkain. Simon Hjalmarsson on latonut koko sarjan pistepörssin kolmannelle sijalle oikeuttavat 40 tehopistettä (12+28) ja ketjun sentteri Holmström vain pari paunaa vähemmän (12+26). Toinen laituri Jens Lööke on niin ikän iskenyt 11 maalia kuluvalla kaudella.

HIFK on ollut koko kuva huomioiden ja pisteillä mitattuna kauden neljänneksi huonoin joukkuei vieraissa. Maalinteossa joukkue on onnistunut reissun päällä keskimäärin alle kahdesti per ottelu, mikä on surkea lukema. Seuraako torstain tehottomuus joukkueitta Vaasaan? Lopulliselle kotivoitolle tarjottu ruhtinaalinen kerroin houkuttaa ja tämä kohde painetaan myös lapulle.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Sport), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Sport” 25€ panoksella ja voit voittaa 56€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.