Liiga to 30.12. klo 17:00

Sport - HIFK

Sport ei osu tarpeeksi laadukkaasti! Sarjan ykkönen pyyhkii kotkapaidoilla lattiaa

HIFK yrittää oikaista kurssiaan Sportin vieraana. Paljoa oikaistavaa vierailla ei sinänsä ole, mutta edelliskamppailussa tuli yllätystappio. Puolustajia on yhä telakalla, mutta tilanne on parempi kuin aiemmissa kamppailuissa. Sportille maalinteko on ollut karvasta kalkkia. Isännille ottelu on vasta toinen joulutauon jälkeen, eikä pelaamattomuus välttämättä ole paras mahdollinen asia tässä kohdassa.

Sportin kaksi edellistä ottelua ovat olleet 26.12. sekä 17.12., mikä ei ole ihanteellista. HIFK puolestaan on päässyt pelaamaan joulutauon jälkeen jo kaksi ottelua, kun se kohtasi Pelicansin vieraissa ja Ässät kotonaan perättäisinä päivinä. Sunnuntaina joukkue irrotti voiton Lahdessa, mutta maanantaina huippuvireinen Ässät haki Nordenskiöldinkadulta täyden pistepotin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

HIFK:n ylivoiman tehokkuus on parantunut raketinlailla kauden edetessä ja se on jo toiseksi paras ylivoimajoukkue sarjassa tehokkuudella 25,53%. Edellä on ainoastaan Kärpät ja Sport puolestaan löytyy aivan toisesta ääripäästä tällä tilastolla – toiseksi viimeiseltä sijalta (12,07%). Isäntien alivoimapelaaminenkaan ei varsinaisesti joukkuetta mairittele – sarjan toiseksi surkein alivoima on vain hieman alle 76-prosenttista. Erikoistilanteissakin saattaa siis häkki torstaina kerran jos toisenkin heilahtaa.

Vaasalaisille maalinteko ei ole ollut haastavaa ainoastaan erikoistilanteissa, vaan myös tasakentällisin. Viidessä edellisessä ottelussaan isäntä on voittanut yhden ottelun 0–1-numeroin. Maaleja tällä otannalla on syntynyt vaivaiset kuusi, mikä on pienin lukema koko sarjassa. Pelivalinnaksi on helppoa nostaa HIFK:n voitto (1X2), jolle saadaan jopa yllättävän hyvä palautus. Vierailla ovat yhä sivussa Sam Jardine, Joonas Lyytinen sekä Yohann Auvitu, mutta muilta osin se on tiettävästi terveenä.

Betsaa ComeOnilla ja nappaa Uhmapelaajien kautta yksi markkinan laadukkaimmista tervetulobonuksista. Pienellä präntättyä tekstiä ei ole, toimisto maksaa yhdet nopeimmista kotiutuksista ja tarjoaa myös muita hyviä etuja asiakkailleen. Avaa tili, tai jos et jaksa, kokeile edes pikapelaamista! Yksinkertaisempaa kuin kuvittelitkaan.

10 euroa pelirahaa