Liiga ke 13.10. klo 18:30

Sport - HPK

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jarno Pikkarainen on saanut HPK:hon uutta kipinää! Kaatuuko sarjan paras kotijoukkue vihdoin?

HPK on päässyt valmentajavaihdoksensa jälkeen vahvaan iskuun, mutta seuraavana sillä on edessään kova testi. Kaikki kuusi kotiotteluaan kuluvalla kaudella voittanut Sport uhkuu itseluottamusta, eikä turhaan. Sarjan parhaan ja voittamattoman kotijoukkueen asema alkaa hiljalleen näkyä kertoimissa ja on odotettavissa, että jossain vaiheessa kotitilastokin hieman notkahtaa.

Jarno Pikkarainen hyppäsi HPK:n valmennukseen Joonas Tanskan ja kumppanien kanssa aivan lokakuun alkumetreillä. Uudella valmennusryhmällä on ollut hyvin aikaa parsia joukkuetta, sillä otteluita ryhmällä on ollut Pikkaraisen johdolla vasta kaksi. Viime viikolla hämeenlinnalaismiehistö kaatoi kotonaan ensin Jukurit lukemin 4–0 ja lauantaina HIFK:n 5–2-numeroin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Sport on vahvassa neljän ottelun voittoputkessa, ja kuten sanottu, joukkue on ollut kotonaan voittamaton. Sarjan kakkospaikalla porskuttavan vaasalaisjoukkueen esitykset ovat olleet alkukaudella erinomaisia, mutta on karu fakta, ettei se pysty materiaalillaan säilyttämään tasaisuutta läpi kauden. Odotettavissa on notkahduksia, ja kun niitä tulee, Uhmapelaajat on toivottavasti hereillä.

Viime aikoina vaasalaisilla on ollut voitoissaan mukana rutkasti hyvää tuuria, mikä on tietenkin osittain myös ansaittua. Edellisessä ottelussaan Lukkoa vastaan lauantaina joukkue irrotti 1–2-vierasvoiton hienolla puolustustaistelulla, mutta oli ottelussa pelillisesti vastaantulijana. HPK on paperilla Sportin kanssa melko tasainen joukkue ja se on niin ikään pelannut nousujohteisesti.

Sportin kotikertoimet ovat tippuneet jo todella alhaisiin lukemiin, eikä voittoputki voi jatkua ikuisesti. Uhmapelaajat luottaa siihen, että Pikkarainen ja kumppanit hautaavat keskiviikkona isäntien kotitaian. HPK pystyy haastamaan Sportin tasapäisesti ja valmentajavaihdoksen jälkeen vakuuttavasti esiintynyt vierailija ei myy nahkaansa helpolla. Pelivalinnaksi nostetaan HPK:n lopullinen voitto.