Liiga ti 22.03. klo 18:30

Sport - Ilves

Sportin kausi päättyy, mutta vielä on yksi mahdollisuus kiusata Ilvestä!

Sport ja Ilves päättävät runkosarjan kahdella peräkkäisellä kohtaamisella. Sunnuntaina Ilves oli kotikaukalossa vahvempi lukemin 2-1. Joukkueet ovat maalinteon suhteen täysin vastakohdat ja tasoero on suuri, mutta siitä huolimatta vetojen osalta käännytään Sportin suuntaan. Sport on onnistunut tässä kuussa laittamaan Ilveksen jo kahdesti ahtaalle ja samaa sopii odottaa myös tänään.

Sport lähti vähillä odotuksilla sunnuntain taistoon, mutta ottelu itsessään oli vaasalaisilta vahva eikä lopulta pisteille pääseminen olisi ollut vääryys. Shaun Heshka toi kolmannessa erässä Sportin tasoihin, mutta ajassa 54.28 Henrik Haapala niittasi voiton Ilvekselle. Sport pääsi kiusaamaan Ilvestä myös kuun alussa, kun se haki komean vierasvoiton lukemin 4-2. Maalinteon kanssa ongelmat ei ole kadonnut, mutta maaliodottamien osalta sunnuntain ottelusta oli otettavissa enemmän irti.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Molemmille joukkueille edellinen viikko piti sisällään neljä matsia, joten ei yllätä ettei sunnuntaina ollut tykitystä tarjolla. Ilves on päässyt pelaamaan oikein urakalla tasaisia otteluita eikä helppoja voittoja ole ollut tarjolla. Valtava tulivoima on antanut paljon anteeksi eikä runkosarjassa suuret määrät päästettyjä maaleja ole sen pahemmin kostautunut. Vaikka Ilves pystyy takomaan neljä tai viisi maalia taululle, on sillä ollut vaikeuksia ottaa niin sanottuja selviä voittoja. Viimeisistä 15 ottelusta Ilves on vain yhden onnistunut voittamaan yli maalin erolla.

Sport pääsee päättämään kauden kotiyleisön edessä, joten lataus on varmasti kohdallaan. Vaikka kausi jäi pettymykseksi, on Sport osoittanut pystyvän taistelemaan kärkipään joukkueita vastaan kaatamalla muun muassa Ilveksen ja Tapparan kuluneen kuukauden aikana. Tehottomuus on ongelma, mutta toivotaan pientä piristystä kauden päätökseen ja isketään kotijoukkuetta lapulle. Päävedoksi otetaan Sport +1,5 ja lisäksi pieni panos lopulliselle voitolle.

10 euroa pelirahaa