Liiga to 07.10. klo 18:30

Sport - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Säilyykö Sportin kotitaika pikaisessa jälleennäkemisessä Ilvestä vastaan?

Sport kohtaa Ilveksen torstaina toistamiseen Liiga-jäillä ja luvassa on kutkuttava kamppailu, sillä molempien joukkueiden pelaaminen on allkukaudella vakuuttanut vähintäänkin kohtuullisesti. Kumpikaan ryhmistä ei eilen pelannut, joten lepoaikaa on ollut viime lauantaista ja edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta saakka. Kotkapaidat ovat olleet erityisesti kotiotteluissaan todella vahvassa iskussa ja viikonloppuna se vei pidemmän korren myös vieraskaukalossa.

Ilves jäi lauantaina Sportin jyrän alle kotiottelussaan, kun se hävisi vaasalaisille loppunumeroin 1–3. Risto Dufvan miehistö on aloittanut kautensa verrattain erinomaisesti ja varsinkin kotiotteluissa on luistanut. Vaasalaismiehistö ei ole napsinut viidessä ensimmäisessä väännössään Kuparisaaressa muuta kuin kolmen pisteen voittoja. Isäntä majailee sarjataulukossa toisena ennen toista perättäistä Ilves-kamppailuaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraiden käyrä on ollut hieman laskusuuntainen, vaikka joukkue on tosin pelannut vasta seitsemän kamppailua. Viidessä viimeisimmässä kamppailussaan Jouko Myrrän miehistö on voittanut ainoastaan kahdesti, eikä tehtävä ole helppo myöskään kovalla itseluottamuksella kotiyleisönsä edessä operoivaa Sportia vastaan.

Sportin ylivoimaprosentti on kotiotteluilla mitattuna sarjan paras (27,78%) ja Ilveksen alivoimapelaaminen on ollut surkeaa reissupeleissä alle 70-prosenttisella varmuudella. Tasakentällisin isäntä pystyy luomaan enemmän pelotetta maalintekoon, mutta toisaalta se dominoi kotiaskissaan myös erikoistilanteissa. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2).