Liiga pe 14.01. klo 17:00

Sport - Jukurit

Sport korkkaa uuden vuoden vasta nyt! Liigan kovavireisimpiin lukeutuva ryhmä heti vastassa

Hurjassa vireessä oleva Jukurit vierailee Vaasassa perjantaina. Isännällä on ollut pieni koronatilanne päällä, joten ottelu on sille vasta vuoden ensimmäinen ja kokoonpano ei varmasti ole täydessä iskussaan. Vierailija pelasi viimeksi keskiviikkona, kun se kaatoi vakuuttavasti Ässät kotikaukalossaan.

Edellisessä kamppailussaan 4–1-kotivoiton kaapinut Olli Jokisen Jukurit on saanut levätä päivän ja matkata rauhassa Vaasaan. Isäntä on iso kysymysmerkki, sillä ottelu on joukkueelle vasta vuoden ensimmäinen ja sillä on ollut peleistä pitkä tauko. Pelaajiston kunto on pieni kysymysmerkki, sillä koronaa lienee yhä joukkueen ympärillä. Sport on voittanut ainoastaan yhdesti kymmenessä edellisessä kotiottelussaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Jukurit on hävinnyt ainoastaan kaksi edellisistä 12 ottelustaan ja se on yksi Liigan kovakuntoisimmista joukkueista. Jokisen luotsaaman mikkeliläisryhmän erikoistilannepelaaminenkin on parantunut viime aikoina ja esimerkiksi Ässät-voitossaan se paitsi onnistui ylivoimalla, piti myös maalinsa puhtaana kymmenen minuuttia alivoimaisena. Joukkue on ollut todella nälkäinen ja kääntänyt tärkeitä pisteitä itselleen takaa-ajoasemistakin.

Sportin sopii olettaa tulevan otteluun kohmeisella jalalla pitkän huilin jälkeen, kun vierailija puolestaan on heti lämpöisenä ja napannee tällä kertaa heti alkumetreillä homman haltuunsa. Ennakkosuosikin asema on ansaitusti selvä myös kertoimissa, mutta avauserän osalta 1X2-betsi vieraille kiinnostaa. Sille, että Jukurit vie ensimmäisen jakson saadaan mukavasti lähes 2,5-kertainen palautus ja panostusta uskalletaan lohkaista hieman reilummallakin kädellä.

10 euroa pelirahaa