Liiga pe 11.03. klo 18:30

Sport - KalPa

Jatkuuko KalPan huippuvire, vai yllättääkö Sport toistamiseen?

Erittäin kovan vierasvoiton Tapparasta saalistanut Sport saa vieraaksi kahdessa edellisessä matsissa vastustajan nollilla pitäneen KalPan. KalPa kipuaa vieraissakin selväksi suosikiksi, mutta Sport näytti tiistaina mihin se parhaimmillaan pystyy. KalPan huippuvirettä ei voi sivuuttaa, mutta Sport pystyy tekemään ottelusta tasaväkisen – tasapelille tarjottu 4,50 kerroin otetaan pienellä panoksella testiin.

Sportin kausi on päättymässä runkosarjaan, mutta luovuttamisen merkkejä ei ole vielä näkyvissä. Sport lähti Tapparan vieraaksi valtavana altavastaajana, mutta niin vain vaasalaiset saivat paljon kaivattuja tehoja ja lisäksi Tapparan hyökkäyskoneisto saatiin pysäytettyä. Maaliodottamien osalta Sport jäi toki jalkoihin, mikä oli odotettavissa. Lisäksi suorituksen arvoa nostaa se, että Sport lähti taistoon varsin vajaamiehisenä – nähtäväksi jää millainen miehistö on perjantaina käytössä. Koko kauden osalta maalinteko on ollut Sportille tervanjuontia, joten jälleen ottelua on lähestyttävä vahvasti puolustuspelin kautta.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

KalPan viime aikojen vahvat otteet on pitämässä kuopiolaiset kymmenen parhaan joukossa, mutta ero Pelicansiin on vain yhden pisteen verran. Kymmenen ottelun otannalla KalPa on voittanut peräti kahdeksan kertaa ja vain kerran se on jäänyt täysin pisteittä – kyseinen matsi oli tosin häntäpäässä majailevaa SaiPaa vastaan. Puolustuspään osalta KalPa on saanut ryhtiä tärkeään paikkaan ja kahdessa edellisessä ottelussa HIFK sekä JYP jäivät KalPan käsittelyssä nollille.

Tiistain jäljiltä Sportin itseluottamus on varmasti korkealla ja selvästä tasoerosta huolimatta se pystyy laittamaan KalPan ahtaalle. KalPalla on koko sarjan eniten pelattuja tasapelejä ja seuraavaa lähdetään vetojen osalta metsästämään. Luonnollisesti panoksen kanssa ei lähdetä keulimaan, mutta yhdelläkin yksiköllä 4,50 kerroin osuessaan maistuu herkulliselta.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa