su 17.03. klo 17:00

Sport - KalPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kesäloma kutsuu – Sport tarjoaa tiukan vastuksen, mutta löytääkö KalPa jälleen keinot kääntää marginaalit edukseen?

Sunnuntaiksi Sport sekä KalPa siirtää kamppeet Vaasaan, jossa ottelusarja on katkolla. Selvänä suosikkina sarjaan lähtenyt KalPa nappasi odotetusti kotiyleisön edessä ensimmäisen voiton ja Sportin tilanne on kieltämättä erittäin tukala. Perjantain otteluun lähdettäessä Sport sai kokoonpanorintamalla loistavia uutisia, sillä runkosarjan lopulla sivussa olleet hyökkääjät Simon Hjalmarsson ja Sebastian Wännström nähtiin jälleen askissa – se ei kuitenkaan riittänyt murtamaan KalPan alakertaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ensimmäinen osa oli pitkälti vielä alkuun asetelmien hakemista eikä avauserässä nähty tilastomerkintöjä ja laukaukset kohti maalia kirjattiin KalPalle vain 4-3. Matsin kääntyessä toiselle puoliskolle Sport pääsi iskemään avausosuman, mutta heti perään KalPan puolustaja Aleksi Elorinne tasoitti lukemat 1-1. Lopulta jatkoaika häämötti jo kiikarissa, kunnes ajassa 56.32 Oliver Kapanen vei KalPan johtoon ja perään Benjamin Korhonen kasvatti eron kahteen maaliin. Viimeisen sinetin KalPa iski loppuhetkillä tyhjiin.

Ensimmäinen kiinnitys neljännesfinaalipaikkaan: ✅

Se otettiin Olvi Areenan perjantai-illassa näillä osumilla! 🙌

đź“ş: MTV Katsomo+ I @MTVUrheilu

#KalPa #Liiga #Kuopio

Ottelusarjan kannalta iso asia on KalPan kotietu, sillä mikäli se ei Vaasasta voittoa nappaa, pääsee se takaisin kotiyleisön eteen. Runkosarjan osalta KalPalla oli tulosten osalta todella suuri ero koti- ja vierasotteluiden välillä eikä kuopiolaiset tahtonut saada reissuissa paljoa aikaiseksi. Hiljattain suunta on kuitenkin ollut parempaan päin ja esimerkiksi mukaan mahtuu voitto HIFK:n vieraana, joten helppoa iltaa ei Sportille luonnollisesti ole luvassa.

Tappiosta huolimatta Sport pelasi kiistatta vahvan avausottelun suurelta osin ja kolmen maalin voitto mairitteli KalPaa, vaikka ei voittoa itsessään voi vääryytenä pitää. Avausottelun tavoin Uhmapelaajien arvio on kuitenkin jälleen markkinaa enemmän kallellaan KalPan suuntaan ja näin ollen vedot lähtee vieraiden suuntaan – tällä kerralla lopullisen voiton(ML) muodossa. Jotta saat vedosta kaiken irti, tsekkaa alta ohjeet ja ota uusi buukkeri haltuun riskittömän vedon kera!

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – KalPa ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.