ke 27.09. klo 18:30

Sport - Kärpät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Haloo Kärpät, kausi on jo alkanut! Jatkuuko vieraiden heikot esitykset Sportia vastaan?

Keskiviikkona Liigassa taistellaan jo toista kertaa tällä kaudella Sportin ja Kärppien välillä. Ensimmäisessä kohtaamisessa Sport oli odotuksiin nähden vahva, vaikkakin Kärpät onnistui lopulta nappaamaan lisäpisteen jatkoajalla. Kärppien olisi hiljalleen saatava peli rullaamaan ja maalihanat auki, mutta tässä ottelussa tuskin vielä päästään maalijuhlia todistamaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa ilmaisvedot taskuun!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Sportin alku kaudelle on ollut kelvollinen, vaikka pisteitä viiden ottelun jälkeen on vasta kuusi. Se on pelannut tasaisia matseja kerta toisensa jälkeen ja varsinkin puolustusta ja maalivahti Miroslav Svobodaa on kiittäminen siitä, että Sport on ottelusta toiseen ollut mukana taistelemassa pisteistä. Sportin osalta alkukauden ehdottomiin onnistujiin kuuluu viime kaudella Mestistä pilkkanaan pitänyt Atro Leppänen, joka on puolustajan tontilta osunut jo neljästi.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Ja niinhän siinä lopulta käy, että SPORT VOITTAA! 🦅❤
Kaksi pistettä reppuun, ja kotimatkalle!

SPORT VINNER! Två poäng i bagaget och på väg hem. 🦅❤

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa #kotkasydän #lopputulos

Kovin odotuksin kauteen lähtenyt Kärpät on jo heti alkumetreillä onnistunut saamaan hälytyskellot soimaan. Vieraat löytyy sarjataulukon hänniltä eikä peliesityksissä ole ollut varsinaisesti kehuttavaa. Kausi on toki vasta aivan aluillaan, mutta Kärppien materiaalilla odotukset on aivan jossain muualla. Neljästä ottelusta ainoa voitto tuli juurikin Sportia vastaan, mutta tappiot on puolestaan tullut Pelicansia, TPS:ää ja Lukkoa vastaan.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Lauantai-ilta ei tuota pisteitä kovasta työstä huolimatta. Keskiviikkona jatketaan Vaasassa 💪🏼 Kiitos kotiyleisölle, teistä lähti tänään loistavasti ääntä! 💛🖤

#Kärpät #Liiga

Sportin oltua odotettua vahvempi ja Kärppien alisuorittaessa Sportin pelaaminen voisi kuulostaa hyvältä idealta, mutta markkina on painanut kotivoiton kertoimia sen verran alas, että katseet käännetään ennemmin maalimäärien suuntaan. Lapulle otetaan alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla. Kärppien hyökkäyskalustolta sopii odottaa nähtyä enemmän, mutta kuten jo ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin, ei Sportin alakertaa helpolla ohiteta. Lisäksi Sportin kohdalla Simon Hjalmarssonin mahdollinen poissaolo heikentää tulivoimaa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Sport-Kärpät alle 4,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.