Liiga pe 10.12. klo 18:30

Sport - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sport on ollut vastaantulijana aiemmissa kohtaamisissa! Palaako Kärpät voittokantaan Vaasassa?

Kärpät tavoittelee Kuparisaaren perjantai-illassa paluuta voittokantaan. Joukkue on on voittanut kuudessa edellisessä ottelussaan vain kahdesti, mutta isännällä on mennyt pidempään todella kehnosti. Liigassa surkeasti esiintynyt JYP on ainoa joukkue, jonka Sport on onnistunut yhdeksässä viimeisimmässä väännössään kaatamaan – kahdesti tosin.

Sport ja Kärpät ovat kohdanneet kuluvalla kaudella jo kahdesti. Marraskuun puolivälissä oululaisjoukkue kävi ryöstöretkellä Vaasassa hakien pisteet 1–3-rutiinivoitolla. Kauden ensimmäinen kohtaaminen nähtiin syyskuussa Oulussa ja silloin Kärpät oli vahvempi lukemin 4–1. Edellisessä ottelussaan Lauri Mikkolan miehistö kärsi jatkoaikatappion Ilvekselle ja hakee nyt reittiään takaisin voittokantaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Isännillä ei mene juurikaan vieraita vahvemmin. Kuudessa edellisessä kotiottelussaan Sport on voittanut ainoastaan kertaalleen ja erityisen vaikeaa viime aikoina on sille ollut maalinteko ylipäätään. Viidessä edellisessä ottelussaan joukkue on tehnyt keskiarvoisesti ainoastaan karvan yli kaksi maalia ottelua kohden ja kerännyt kuusi pistettä. Kärpät on vastaavasti osunut keskimäärin noin kolmesti per ottelu.

Vierailla Ville Leskinen ja Tuukka Tieksola ovat oletetusti sivussa kokoonpanosta. Kärppien tehokkain vitja on viimeisimmissä kamppailuissa ollut kärkikentällinen, jossa esimerkiksi Mika Pyörälä ja Saku Mäenalanen ovat operoineet. Isännillä on niin ikään kaksi pelaajaa sivussa, kun Jesse Paukku ja Joni Nikko puuttuvat kotkapaitojen vahvuudesta.

Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto (1X2), joka tarjoaa panokset yli tuplana takaisin. Kärpät on ollut kuluvalla kaudella kohtuullisen selvästi edellä keskinäisissä, minkä lisäksi sen maalintekopelaaminen on isäntää vakuuttavammalla tasolla. Ainoa joukkue, jonka Sport on kyennyt voittamaan hiljattain on ollut JYP ja se kuvastaa osaltaan joukkueen ahdinkoa. Vaasalaiset ovat valahtaneet sarjassa jo kymmenennelle sijalle.