Liiga to 12.01. klo 18:30

Sport - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärpät lyllertää syvissä vesissä! Onko jopa kotonaan tehokkaasti esiintynyt Sport oululaisia vahvempi?

Sport yrittää katkaista neljän ottelun tappioputkensa kotiottelussa Kärppiä vastaan torstaina. Kuten tiedetään, vierailla on ollut valtavia ongelmia – viime aikoina niitä on näkynyt erityisesti hyökkäyspäässä. Kärpille maalinteko on ollut käsittämättömän vaikeaa jo pitkään. Edes viime viikonlopun voitto TPS:ää vastaan ei ollut oululaisilta hyvä esitys, vaikka voitto jatkoajan kautta lopulta irtosikin.

Isäntien tulokset ovat viime aikoina olleet niin ikään mollivoittoisia, mutta on huomionarvoista, että neljästä perättäisestä tappiostaan kotkapaidat ovat kärsineet kolme vasta voittolaukauksilla. Nyt Risto Dufvan miehistö pääsee ensimmäistä kertaa vuodenvaihteen jälkeen kotiyleisönsä eteen Vaasassa – ja Kärpät on kaikkea muuta kuin vahva vastustaja.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Lauri Marjamäen suojatit saivat vuoden ensimmäisen voittonsa viime lauantaina TPS:ää vastaan 4–3-jatkoaikavoitolla, mutta esitys oli kaksijakoinen. Ylivoimaonnistumiset olivat sinänsä positiivinen asia, mutta turkulaisten kaksi ulosajoa antoivat mahdollisuuden voittoon jo varsinaisella peliajalla. Lopulta Arttu Hyryn kaunis rannelaukaus ratkaisi lisäpisteen Kärpille, mutta vaikeaa on Oulussa tällä hetkellä. Voitto oli vasta toinen viiden matsin otannalla.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kärppäotteluiden dynaamisimmat hetket tarjoaa BOLT! 🛠

Tämä hyökkääjä Arttu Hyryn upea yksilösuoritus siivitti Kärpät eilen jatkoaikavoittoon TPS:ää vastaan! ⭐️💥

Liiga-videot: mtvuutiset.fi/Liiga

#Kärpät #Liiga

Sport on ollut kotonaan vahva ja voittanut kuudesta edellisestä kamppailustaan Vaasassa neljä. Tällä otannalla Dufvan miehistö on mättänyt kotiotteluissaan peräti 24 täysosumaa kaataen kovan profiilin joukkueista esimerkiksi HIFK:n maalein 6–1 ja Tapparan 3–2-lukemin. Hyökkäyspäässä kotkapaitainen isäntä on ollut huomattavasti oululaisia vakuuttavampi ja on ihme, että se nähdään kertoimissa merkittävänä altavastaajana.

Kärppien ykkösmaalivahti Joel Blomqvist sekä kärkikorin hyökkääjä Petter Emanuelsson jatkavat varmuudella sairastuvalla ja Peter Tiivolan paluuta saatetaan niin ikään joutua yhä odottelemaan. Pelivalinnaksi torstai-illan kamppailuun maistuu lopullinen kotivoitto.

Betsaa Sportille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Sport), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Sport” 25€ panoksella ja voit voittaa 52€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.