ti 19.12. klo 18:30

Sport - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Marjamäki on ulkona! Saako Kärppien viimeistelykammo jatkoa Ville Mäntymaan alaisuudessa?

Kärpät pelaa tiistaina Vaasassa uudistuneessa komennossa, sillä Lauri Marjamäki sai maanantaina potkut. Jää nähtäväksi, millainen vaikutus tällä on pitkässä juoksussa oululaisten tekemiseen, mutta hiljattain otteet eivät ole vakuuttaneet. Kotijoukkue Sport asettaa takuuvarmasti kovan haasteen vieraille, kuten kauden ensimmäisessä Vaasassa pelatussa keskinäisessä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka Marjamäki sai lähteä, Kärpissä ei ainakaan vielä lähdetty merta edemmäs kalaan korvaajan löytämiseksi. Toistaiseksi vastuuvalmentajan tehtävää hoitaa Ville Mäntymaa, jolla on ollut jo aiemmin merkittävä rooli valmennusryhmässä. Käytännössä koko taktisesta puolesta oli kuitenkin tähän saakka vastannut Marjamäki. Vierailija kaipaa kipeästi uusia onnistumisia, sillä kuudessa edellisessä ottelussaan joukkue on voittanut ainoastaan kerran ja kerännyt neljä pistettä. Heikommin edellä mainitulla otannalla on onnistunut Liigassa ainoastaaan pisteen vähemmän kerännyt SaiPa.

Kärppien ainoa voitto joulukuussa on tullut Ässien vieraana maalein 0–1. Se summaa ongelmaa, joka on ollut nähtävillä hyökkäyspäässä jo pidemmän aikaa. Joukkue on pystynyt näennäisesti hallitsemaan otteluita, mutta maalinteko on sakannut. Heikompia joukkueita vastaan ryhmä on pystynyt rakentamaan kohtalaisesti maalipaikkoja, mutta siinäkin on isossa kuvassa parannettavaa. Suurimmat ongelmat ovat selkeästi viimeistelyssä, jossa vastustaja on ollut viime aikoina parempi lähes jokaisella kerralla – illasta ja ottelusta riippumatta.

Mäntymaa saa toisaalta näyttöpaikan, mutta asema on myös epäkiitollinen. Kärpillä pelilliset rakenteet ovat kunnossa, mutta maalinteko-ongelman lisäksi roolitukseen kaivataan parannuksia, eikä sitä helpota akuutti sentteriongelma. Uusia ratkaisuja keskikaistalle kaivataan ensi tilassa ja niitä seurataan – pääseekö esimerkiksi Peter Tiivola uuden pääkäskijän alaisuudessa kunnolla ulos koirankopista?

Sport on erittäin hyvin organisoitu sekä yllättävän laadukas kokonaisuus ja viime viikolla kurinalainen ilme tuotti kolme pistettä 1–3-voitossa HIFK:n vieraana. Vieraiden uudistunut valmennus voisi toki herätellä marraskuun maaottelutauon jälkeen pahasti alisuorittanutta poppoota, mutta toisaalta Sport puolustaa oman alueensa keskustaa erinomaisesti ja on vahva maalinedustoilla sekä kaksinkamppailuissa. Kärpille eskaloitunut viimeistelykammo tuskin helpottaa Marjamäen lähdön ansiosta. Pelivalinnaksi napsitaan ”Kärpät yhteensä – alle 1,5 maalia” -kohde.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Kärpät yhteensä – alle 1,5 kertoimella 3,13.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.