ke 22.11. klo 18:30

Sport - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nämä porukat ovat samoilla apajilla – siispä pisteet ovat tärkeitä!

Elämä play-off viivan katveessa ei ole helppoa. Sekä Sport että KooKoo haluavat kammeta ehdottomasti itsensä kympin sakkiin. Sportin vauhti on alkanut sakkaamaan viime aikoina, eikä KooKoo ole päässyt hommien päälle kunnolla missään vaiheessa. Sinällään tässä ottelussa voi olla enemmän latausta kuin normaalissa keskiviikon liigapelissä, sillä samoista paikoista taisteleva vastustaja on nyt ehdottomasti jätettävä pisteittä.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Sport pelasi viime viikolla kolme ottelua neljään päivään, ja se näkyi lauantaisessa ottelussa HPK:ta vastaan. Viimeistelyssä ei oltu kovin teräviä, ja kaksinkamppailutkin hävittiin voittopuolisesti. Viikon ainoa voitto Risto Dufvan kiekkosotureille tuli perjantaina Tepsistä, mutta se ottelu oli enemmän taisteluvoitto kuin laadukkaan kiekkoilun tulos. On ikävää sanoa, mutta Sport ei tällä hetkellä erikseen vakuuta.

KooKoo katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa lauantaina Pelicansin kustannuksella. Vaihtelevasti tähän asti esiintynyt Oskari Setänen sai varmasti aimo annoksen itseluottamusta nollapelistä. KooKoolla kyseessä oli yksi kauden parhaita esityksiä, ja kotijoukkueen hyvin kulkenut peli sai lahtelaiset näyttämään hyvin arkisilta. Puolustus on KooKoolla ollut monesti melko hasardiherkkä, mutta tällä kertaa rivit pysyivät tiukkoina.

Liigapörssi

@Liigaporssi
Lauantain ykkösnimi Liigapörssissä oli 38 pisteellä Oskari Setänen.

#liigapörssi #liiga #kookoo
📸: Ella Taponen / Liiga

Päävalmentaja Olli Salo jatkaa tämän kauden jälkeen liiton hommissa, mutta tästä ei lasketa KooKoolle mitään sekaannuspisteitä. KooKoo on kertoimissa selkeä altavastaaja, ja maistuva sellainen – vierasmenestykselle laitetaan pelimerkit jonoon. Bethard on markkinatoppi – tämä buukkeri on kova sana.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!