Liiga ke 24.11. klo 18:30

Sport - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Venyttääkö Pelicans Sportin tappioputkea?

Vaasan Sport saa keskiviikkona mahdollisuuden katkaista tappioputkensa, kun Pelicans saapuu vierailulle. Kotijoukkue Sport on nyt hävinnyt jokaisen ottelunsa maajoukkuetauon jälkeen. Tappioputki on yhteensä neljän ottelun mittainen. Pelicansille tauko teki taas hyvää, ja lahtelaiset ovat palanneet alkukauden lentoon. Pidämme Pelicansia ottelussa ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Otammekin reilun kakkosen kertoimen ilomielin vastaan, ja pelivalintamme on Pelicansin vierasvoitto.

Sportin tappioputki on ollut todella raastava. Neljässä ottelussa joukkue on saanut aikaiseksi vain yhden maalin. Itseluottamus on aivan pohjalukemissa. Jos alkukaudesta kiekko pomppi vaasalaisille, ja joukkue sai monta ehkä hieman ansaitsematonta vaasalaisvoittoa, nyt mikään ei tunnu onnistuvan. Ensin Sport ei saanut aikaan hyökkäyksiä. Tapparaa vastaan joukkue taas laukoi 40 kertaa, mutta kun itseluottamus on mennyt, maalinteko on todella vaikeaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Pelicans puolestaan lähti maaottelutauolle surkeassa jamassa. Tappioputki oli kolmen matsin mittainen, ja paras terä pelistä oli kadonnut aikoja sitten. Tauon jälkeen Pelicans on kuitenkin palannut tuttuun iskuun. Joukkue voitti viime viikon kaksi otteluaan. Ensin SaiPa kaatui 5-3 ja sitten KalPa 4-1. Joukkue hallitsee kiekkoa, puolustaa erinomaisesti ja avauspeli toimii jälleen. Hyökkäyksestä löytyy vieläpä runsaasti yksilötaitoa, jotta viimeistelykin toimii.

Pelicansia kannattaa ehdottomasti pitää silmällä jatkossakin. Joukkueen ilme on muuttunut täysin tauon jälkeen, mutta kertoimissa pelikaanit ratsastavat vielä huonolla maineellaan. Vedonlyöjälle voi siis olla jatkossakin samanlaisia herkkukertoimia tarjolla kuin viime viikolla KalPaa vastaan ja nyt Sportia vastaan.