Liiga ke 25.01. klo 18:30

Sport - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelicans on väsynyt ja nöyryytetty – vedonlyöjällä on iskunpaikka

Keskiviikkona Liigassa vastakkain ovat lintupaitaiset Vaasan Sport ja Lahden Pelicans. Sport on onnistunut viime aikoina kääntämään useita tiukkoja otteluita voitoiksi. Pelicans on puolestaan rumassa syöksykierteessä. Sportin mahdollisuudet voittoon näyttävät erinomaisilta.

Pelicans on pahassa jamassa. Viimeisten kahden viikon aikana lahtelaiset ovat pelanneet seitsemän ottelua, ja niiden saldona on ollut kuusi tappiota. Joukkueen suurimmat vahvuudet maalivahti- ja puolustuspeli ovat kääntyneet suurimmiksi heikkouksiksi. Nuoren joukkueen itseluottamus on myös tehty lasista. Yksikin pieni takaisku katkaisee selkärangan välittömästi. Tästä nähtiin osoitus eilisessä ottelussa Tapparaa vastaan. Pelicans hallitsi peliä, mutta Petteri Puhakka pääsi iskemään avausmaalin siniviivalla tapahtuneen virheen vuoksi. Pelicans lamaantui ja Tappara iski toisen maalin 21 sekunnin päästä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Liiga

@smliiga
🚨 Kaksikko Petteri Puhakka & Jonathan Davidsson karkaa ja @Tapparaofficial tylysti johtoon! 💪

Tappara iskee lopulta jälleen 19 sekuntia myöhemmin lukemiksi 2−0. 🤝

📺: @CMoreSportFi

#Liiga

Sport on puolestaan pelannut neljä ottelua kahden viime viikon aikana ja raapinut niistä kasaan kolme voittoa. Maalivahti Niko Hovisen herääminen tolppien välissä on ollut valtava boosti Sportille. Alkukauden aikana nähtiin, mihin ruotsalaiset pystyvät hyökkäyksessä, mutta surkea maalivahtipeli esti joukkuetta voittamasta. Nyt Sport on viimein lunastamassa joukkueessa piilevää kovaa potentiaalia.

Pelicans lähtee otteluun väsyneenä ja 0-5 murskatappion nujertamana. Sport on puolestaan saanut valmistautua otteluun rauhassa. Odotamme vaasalaisten kovan lennon jatkuvan, ja pelivalintamme on Sportin kotivoitto. Tsekkaa vielä alta, miten saat vetokupongille herkullisen tuplakertoimen.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Sport 1X2 kertoimella 2,45.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,45 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.