Liiga pe 18.11. klo 18:30

Sport - SaiPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TurboVegas haksahti, me nautimme – yhden ketjun ihme ei välttämättä juhli edes SaiPaa vastaan

Vaasassa ei ole varsinainen liigaklassikko kyseessä, sillä Sport ja SaiPa ovat paitsi taulukon häntäpäässä, myös muuten sangen harmaita tapauksia kiekkoyleisölle. Sportin paikallaan polkemisesta ja puuttuvasta vetovoimasta on revitty otsikoitakin. SaiPan jälleenrakennus ei onnistunut Pekka Virran opeilla, ja meneillään on jälleen yksi hutikausi. Palvelisiko uusi sarjasysteemi ja sopivampi sarjataso näitä joukkueita paremmin – mene ja tiedä?

Sportin joukkue vastasi näihin spekulaatioihin hakemalla yllätysvoiton Pelicansilta. Voiton takuumiehiä olivat jälleen vaasalaisten ruotsalaisvahvistukset, ja Axel Holmström hamuaa jo Liigan pistepörssin kärkipaikkaa. Ottelu Pelicansia vastaan ei ollut kovinkaan hyvätasoinen, mutta vaasalaiset olivat kokonaisuudessaan kiekollisesti sen verran parempia, että voittoa voi pitää ansaittuna. Tauon aikana Sportin kokoonpanotilanne koheni, ja ykkösketju on tällä hetkellä todella kuuma. Sen takana onkin hiljaisempaa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Liigapörssi

@Liigaporssi
Kolmosjakson avauksen tehokkaimpia Liigapörssissä olivat 24 pisteellä Sportin Axel Holmström ja Jens Lööke.

#liigapörssi #liiga #vaasansport

📸: Samppa Toivonen / Liiga

SaiPa lopettaa Vaasassa sarjataukonsa. Tauolle jäätiin ansaitulla kotitappiolla Pelicansille. Koko viikon kohokohta oli jatkoaikavoitto Hämeenlinnassa. Liigassa epäonnistunut Nicolas Werbik lähti lainalle viime kauden seuraansa Kiekko-Poikiin, ja sentterille olisi tarvetta – kuten rosteriin täytteen saaminen yleensäkin. SaiPa ottaa pisteitä tasaisesti, muttei tarpeeksi, jotta sarjataulukon peräpäästä onnistuttaisiin nousemaan ylöspäin.

On pakko todeta, ettei Sport ole huippuruotsalaisistaan huolimatta yli 50% suosikki yhtäkään liigajengiä vastaan. Siksi onkin mukavaa huomata, että TurboVegas on haksahtanut tässä matsissa, ja pistää SaiPalle todella kovaa kerrointa kehiin. Markkinatoppiin tartutaan kiinni, ja nyt tänne kannattaa avata tili, jos sellaista ei vielä jostain syystä ole.