Liiga la 20.11. klo 17:00

Sport - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pitkä viikko takana – yskiikö Tapparan ylivoima jälleen?

Tapparan ja Sportin peli on ollut hakemista maaottelutauon jälkeen. Kumpikaan joukkue ei ole toistaiseksi onnistunut nappaamaan yhtään voittoa, ja maalintekopeli on ollut tuskaista. Nyt, kun kumpikin jengi lähtee vielä keskinäiseen otteluun raskaan viikon ja eilisten ottelujen väsyttämänä, emme usko maalinteon ilon olevan pinnassa. Pelivalintamme on, että ottelussa tehdään alle 5,5 maalia. Veto osuu, jos ottelu jää esimerkiksi 3-2, 2-1, tai 0-0 loppulukemiin.

Sport on pelannut tällä viikolla joukkueista eniten, ja lauantain kamppailu on jo viikon kolmas ottelu. Ensin tuli 1-3 turpiin Kärpiltä ja seuraavaksi 0-3 HPK:lta. Kummassakin ottelussa Sport onnistuttiin pitämään varsin helposti poissa maalintekopaikoilta, eikä joukkue saanut kummassakaan ottelussa 20 laukausta aikaiseksi. Tapparaa vastaan Sportilla on tuskin yhtään sen helpompaa. Tämä on jo kolmas peli neljän päivän sisällä. Jos raikkaalla jalalla hyökkäyspeli oli yskivää, miten mahtaa käydä tänään pitkän viikon päätteeksi?

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Tappara puolestaan kohtasi eilen TPS:n, ja hävisivät unisin 1-2 lukemin. Kirvesrintojen maalintekopeli on aaltoillut koko kauden ajan. Toisinaan joukkue saa hanat auki tasakentällisin, mutta ylivoimapeli on ollut solmussa. Tapparan ylivoimapeli on koko Liigan kolmanneksi huonointa. Ylivoimaprosentti on karvan päälle 15, mikä tarkoittaa sitä, että joukkue tarvitsee seitsemän ylivoimaa iskeäkseen yhden maalin.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Ei maalia ylivoimalla.

#Tappara #Liiga

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Ylivoimalla ei maalia. Tunnetta on pelissä🔥

#Tappara #Liiga

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Ei onnistu Tappara ylivoimalla maalinteossa.

#Tappara #Liiga

Sport sekä Tappara tunnetaan vahvana kamppailujoukkueena. Kumpikin on napsinut voittoja pienin marginaalein ja vahvasti puolustaen. Valitettavasti viikon loma tosipeleistä näyttää vieneen parhaan terän hyökkäyksestä. Kumpikin joukkue pelasi myös edellisenä päivänä, minkä vuoksi sankaritekoja on tältä lauantailta turha odottaa. Kertoimissa ollaan tästä eri mieltä, ja sehän passaa! Otamme anteliaan kertoimen riemulla vastaan ja iskemme kupongille alle 5,5:n maalin kokonaismäärän.