Liiga ke 28.12. klo 18:30

Sport - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tappara on terästä, mutta illan isäntää ei sovi aliarvioida! Laittaako Sport jälleen yhden kärkipään joukkueen ahtaalle?

Keskiviikkona Sportin kovat koitokset saa jatkoa, kun tällä kerralla vastaan asettuu pistekeskiarvolla mitattuna sarjassa toisena oleva Tappara. Sport puolestaan on sarjapisteissä toiseksi viimeisenä, mutta viimeaikaiset peliesitykset on antanut lupaavia merkkejä tulevaa ajatellen. Kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista on päättynyt Tapparan voittoon, mutta onnistuuko Sport nyt iskemään paremmin vastaan?

Sportilta on nähty lupaavia otteita viime aikoina. Ennen joulutaukoa se onnistui ryöstämään täyden pistepotin Pelicansilta ja perään HPK kaatui voittolaukausten jälkeen. Tapaninpäivänä Sport palasi kaukaloon Lukon vieraana ja kova taistelu lopulta palkittiin yhdellä pisteellä. Vaikka Sport ei pelaajamateriaalin osalta vertailussa Tapparalle pärjää, pystyy Simon Hjalmarssonin, Jens Lööken ja Axel Holmströmin muodostama ykkösvitja aiheuttamaan tuhoa mitä tahansa joukkuetta vastaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Vaasan Sport

@VaasanSport
Sport hakee pisteen Raumalta.🦅❤️
Seuraavaksi pelataan kotona, ke 28.12. Sport-Tappara

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa

Vieraat palasi tauolta kaataen HPK:n lukemin 5-2. Tapparan poissaolijoiden listalta löytyy muun muassa jo tovin sivussa olleen Waltteri Merelän lisäksi Otto Rauhala ja nuorten maajoukkueen mukana oleva Topi Rönni. Kovan tason pelureita on siis sivussa, mutta Tapparan onneksi rosterista löytyy laatupelureita riittämiin. Uudet hankinnat Jonathan ja Marcus Davidsson tulivat heti ryminällä sisään ja molemmat kirjautti HPK-ottelussa tehot 1+2.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Mitä pikkuveli edellä, sitä isoveli perässä!

Jonathan Davidssonille myös @smliiga-uran ensimmäinen maali! 🔥🙌

📽️@CMoreSportFi #Tappara #Liiga

Mitä pelivalintaan tulee, on Uhmapelaajien arvioilla tasapelille tarjolla aavistuksen verran liian suurta kerrointa(4,50) ja se kelpaa lapulle pienellä panoksella. Tapparan esitykset on ollut loistavalla tasolla ja se nousee vieraissakin selväksi suosikiksi, mutta Sport ei ole tällä hetkellä sarjasijoituksesta huolimatta mikään heittopussi. Se on osoittanut edellisissä otteluissa lujuutta ja pystynyt laittamaan myös kärkipään joukkueita ahtaalle.