Eurooppa-liiga to 09.03. klo 19:45

Sporting - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arsenalin brassitähti on palaamassa kokoonpanoon! José Alvaladella mässäillään torstaina maaleilla!

Sporting Lissabon tai tuttavallisemmin vain Sporting saa vieraita Pohjois-Lontoosta torstaina Eurooppa-liigan neljännesvälierissä. Vastassa on Arsenal, joka porskuttaa par’aikaa Valioliigan piikkipaikalla – Mikel Artetan suojatit ovat myös iso suosikki etenemään jatkoon tästä otteluparista. Vahvana kasvattajaseurana tunnettu Sporting putosi syksyllä Mestarien liigasta jäätyään lohkossaan kolmanneksi.

Kotijoukkueelta puuttuu pelikiellon takia tärkeä keskikenttäpelaaja Manuel Ugarte. Lisäksi Daniel Bragança on edelleen sairastuvalla. Arsenal joutuu peliin ilman Leandro Trossardia ja Mohamed Elnenyä. Eddie Nketiahin tilanteeseen saadaan valoa lähitunteina, mutta todennäköisesti pelikuntoon ei ehditä. Gabriel Jesus sen sijaan voi olla viimein kokoonpanossa!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Arsenal

@Arsenal
A picture that tells a thousand words 🤯


Sporting selvitti pari viikkoa sitten Midtjyllandin lopulta varsin kivuttomasti. Avausosa José Alvaladella päättyi toki uskomattomasti tasan, mutta paluuosassa Tanskassa Sporting näytti kuinka suvereeni se otteluparissa lopulta oli. Torstaina testi kovenee kuitenkin Midtjyllandiin peilaten huomattavasti.

Ensimmäiseen osaotteluun pelataan overia! Avausosat toki ovat aina hieman paluuosia varovaisempia, mutta kun vastassa on kaksi näin tulikuumaa hyökkäystä, ei voi kuin sanoa kiitos bookkereille ja markkinalle tilaisuudesta. Arsenal on painanut viimeiseen neljään peliin 12 osumaa ja Rúben Amorimin suojatitkin saavat torstaina omat tonttinsa.

Näin teet tällä vedolla 50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ yli 2,5 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.