CS ke 09.02. klo 19:00

Sprout - AGF

Sprout vahvassa vireessä – vastassa heikko AGF

Sprout ja AGF asettuvat vastakkain klo: 19:00 alkavaan paras kolmesta -formaatilla pelattavaan otteluun, joka on osana Elisa Invitational Winter -turnausta. Joukkueet ovat ennen otteluaan Swiss-formaatilla pelattavassa turnauksessa 2-1 -tilanteessa, mikä tarkoittaa sitä, että ottelun voittanut joukkue etenee turnauksen pudotuspeleihin, kun puolestaan tappion kärsinyt joukkue joutuu jatkamaan seuraavaan otteluun.

Sprout on ehdottomasti suuri ennakkosuosikki ottelun voittajaksi. Joukkue on pelannut loistavasti uudella kokoonpanollansa, ja voittoja on napsunut todella kovatasoisistakin vastustajista. AGF puolestaan on yksi heikoimmista tanskalaisjoukkueista, jonka tulokset eivät näytä viimeisen kolmen kuukauden ajalta kovinkaan valoisilta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sprout tulee poistamaan karttavalinnoissa AGF:n parhaan kartan Nuken, kun AGF puolestaan joutuu poistamaan vakipoistonsa Miragen. Sprout saa tällöin valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Dust 2:n, missä AGF on voittanut vain yhden ottelun viimeisen kolmen kuukauden aikana. Sprout puolestaan 86% pelaamistaan otteluista.

AGF:n ainut mahdollisuus on Vertigossa, mikä on tilastollisesti Nuken jälkeen joukkueen vahvin kartta. AGF on tosin pelannut Vertigoa vain kuusi kertaa viimeisen kolmen kuukauden aikana, kun vastustajansa Sprout on hinkannut sitä peräti kuusitoista kertaa. Sproutin ottelutasoitukselle tarjotaan oikein maistuvaa kerrointa, joka ehdottomasti napataan lapulle.

10 euroa pelirahaa