CS ti 27.09. klo 12:00

Sprout - Bad News Eagles

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järjetöntä kerrointa seitsemän ottelun voittoputkessa olevalle Bad News Eaglesille

Seitsemän ottelun voittoputkessa kirjoitushetkellä sunnuntaina oleva Bad News Eagles saa tiistaina klo: 12:00 vastaansa tanskalaisjoukkue Sproutin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja se on osa Elisa Invitational Fall -turnausta. Molemmat joukkueet ovat turnauksessa 2-0 -recordilla, mikä tarkoittaa Swiss-systeemillä pelattavassa turnauksessa sitä, että voittaja etenee suoraan pudotuspeleihin.

Bad News Eagles on viime aikoina ollut selvästi parempi ja tasaisemmin suorittava joukkue. Antwerpin Major-turnauksen upeasta runista muistettava Bad News Eagles on jatkanut siitä mihin joukkue jäi, sillä seitsemän ottelun voittoputkessa oleva BNE ei paljoa hidastele. Joukkue on päihittänyt todella kovatasoisia vastuksia ja melko selvin lukemin.

BNE tulee ottelussa poistamaan oman vakipoistonsa Overpassin. Sprout poistaa varmastikin Nuken, joka on joukkueen vähiten pelattu kartta. Pienistä käynnistysvaikeuksista kärsivä Sprout ei ole uuden kokoonpanonsa kanssa päässyt vielä odotettuun lentoon, vaikka joukkueesta löytyy tällä hetkellä uskomattoman paljon potentiaalia.

BNE saa omaksi kartakseen esimerkiksi Miragen, kun Sprout puolestaan valitsee varmastikin Vertigon. Joukkueiden karttavalikoimat ovat paperilla hyvin tasaiset, mutta todellisuudessa Bad News Eagles vie niissäkin voiton, sillä Sproutin karttatilastoja nostaa huomattavasti joukkueen aikaisempi rosteri, mikä oli todella kovassa lennossa.

Ottelua voi seurata tiistaina klo: 12:00 alkaen yllä olevasta ikkunasta.