CS ti 04.10. klo 12:00

Sprout - forZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

forZe altavastaaja vain yhdellä bookkerilla!

IEM Road to Rio RMR -karsintaturnaus Majoreita varten alkaa tiistaina 4. päivä lokakuuta. Euroopan osalta joukkueet ovat jaettu kahteen eri RMR-turnaukseen, jotka pelataan samoina päivinä. A RMR aloittaa tiistain ensimmäisillä kahdeksalla ottelulla, kun B RMR puolestaan jatkaa heti perään kahdeksalla ottelulla. Tiistaihin on valikoitunut seitsemän laatuvihjettä!

Päivän toisessa ottelussa tanskalaisjoukkue Sprout saa vastaansa venäläisjoukkue forZen. Ottelu alkaa klo: 12:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. forZelle on auennut ottelussa loistava vedonlyöntisauma, sillä täysin yliarvostettu Sprout on lähes jokaisella bookkerilla kertoimien valossa tasabookissa. MrGreen kuitenkin tarjoaa forZelle peräti 2,00 -kerrointa, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Sprout ei nimittäin ole saanut mitään aikaiseksi uudella kokoonpanollaan.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

forZe poistaa ottelussa Vertigon, Infernon sekä Ancientin. Sprout poistaa Nuken ja Dust 2:n, joten riippuen joukkueen viimeisestä karttapoistosta, pelataan ottelussa joko Mirage tai Overpass. Molemmat ovat mieluisia karttoja kummallekin joukkueelle, joten on vaikea sanoa, kumman Sprout poistaa. Se on kuitenkin helppo sanoa, että forZen kerroin on aivan liian korkea viime aikaiseen formiin nähden. Joukkue on palaamassa raiteilleen, kun Sprout puolestaan rämpii pohjamudissa.

forZe Esports

@forzegg
We defeat @OGcsgo in the Grand-final and become champions of CCT Central Europe Series 2! Great start for our boys before the RMR 🤩