CS pe 30.09. klo 17:00

Sprout - K23

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sprout lähes pomminvarma! Tsekkaa perjantain “varmin” vetovihje!

Perjantai-iltana tanskalaisjoukkue Sprout saa vastaansa venäläisjoukkue K23:n. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Kyseessä on ESL Challenger -liigan D-lohkon avausottelu. Sprout on nykyrosterillaan ehdottomasti yksi liigan ennakkosuosikeista. Tämän takia onkin hieman käsittämätöntä, että joukkueelle saa näinkin korkeaa kerrointa ottelussaan K23:sta vastaan.

K23 ei ole ollut entisensä sen jälkeen, kun joukkueen parhaat pelaajat lähtivät Outsidersin matkaan. Joukkueen tulokset ovat olleet umpisurkeita. Vaikka Sproutillakin on ollut käynnistysvaikeuksia uuden rosterinsa kanssa, on se silti huomattavasti tasokkaampi ja parempia tuloksia aikaansaanut joukkue, kuin K23.

Sprout tulee ottelussa poistamaan varmastikin Nuken. K23 poistaa oman vakipoistonsa Vertigon, ja valitsee omaksi kartakseen todennäköisesti Dust 2:n. Sprout saa itselleen joko Miragen tai Ancientin. Kummassakaan kartassa joukkue ei ole hävinnyt vielä otteluakaan. Miragessa K23 on umpisurkea, kun puolestaan Ancientissa Sprout on voittanut jo viisi ottelua putkeen. Kumman tahansa joukkue valitsee, on se massiivinen ennakkosuosikki kyseiseen karttaan.

K23:lla ei pitäisi riittää edes omassa karttavalinnassaan, mutta mikäli joukkue saa voiton kammettua, on kolmas kartta melko tekemätön paikka.

Sprout

@sproutGG
Finally, the time has come to officially welcome home not one, but two greatly talented and skilled players! 🫶
Please meet our new arrivals @ZyphonCS and @refrezhCS.

We look forward to the new challenges that lie ahead of us.

#GrowSprout🌱