CS ti 25.01. klo 13:00

Sprout - Savage

Viikatemies draken Sproutin kaatoon

Sprout ja Savage asettuvat vastakkain klo: 13:00 alkavassa Pinnacle Winter Seriesin ottelussa. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. Molemmat joukkueet onnistuivat häviämään ensimmäiset ottelunsa kyseisessä turnauksessa. Sprout kärsi tappion Trickediä vastaan, kun Savage puolestaan hävisi MOUZ NXT:lle. Sproutin tappio oli todella yllättävä, sillä Tricked on jatkanut hyvin heikkoa formiaan.

Päivän otteluun lähdetään melkein tasabookista, kun Savagen kerroin on asetettu 1,66 tuntumaan. Kyseistä kerrointa voidaan vielä hyödyntää mainiosti, sillä Sprout on uudistanut kokoonpanoaan hurjasti eikä ole läheskään samalla tasolla enään, kun joukkue oli viime vuoden lopulla. Sproutista BIG:n joukkueeseen siirtyi Josef “faveN” Baumann, joka korvattiin Sproutissa Max “Marix” Kugenerilla. Samalla joukkueeseen signattiin myös täysin tuntematon tanskalaispelaaja Victor “Staehr” Staehr.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Sprout on joutunut jatkuvien pelaajavaihdoksien piiriin, ja ne ovat aina tapahtuneet silloin, kun joukkue on oikeasti alkanut pärjäämään. Surullinen kohtalo, mutta ikävä kyllä fakta on se, että Sprout on pitkälti vain farmijoukkue, joka tuottaa yksittäisiä lupauksia urallaan eteenpäin.

Savage puolestaan on joukkue, joka on löytänyt yhteisen sävelen todella nopeasti, ja heidän uusi linari näyttää itseasiassa todella vakuuttavalta. NIP:n entisestä kokoonpanosta tunnettu William “draken” Sundin on pärjännyt yllättävän hyvin AWP-kiväärinsä kanssa pelaamissaan otteluissa, vaikka taukoa oli ehtinyt kertyä jo monta vuotta. Savage on lupaava nippu, joka ehdottomasti on voittajasuosikki jälleen rikkonaista Sproutia vastaan.

10 euroa pelirahaa