CS ke 05.10. klo 17:00

Sprout - Spirit

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Morjes! Spiritille melkoista kerrointa vaikeroivaa Sproutia vastaan!

IEM Road to Rio -karsintaturnaus ensi kuun Major-turnausta varten jatkuu eurooppalaisten joukkueiden kesken tänään, keskiviikkona toisen kierroksen otteluilla. Yksi erittäin mielenkiintoinen ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Kyseisessä ottelussa tanskalaisjoukkue Sprout saa vastaansa venäläisjoukkue Spiritin. Molemmat joukkueet voittivat ensimmäisen ottelunsa karsintaturnauksessa, mikä tarkoittaa sitä, että tämän ottelun voittaja on vain yhden voiton päässä Major-paikasta. Kyseinen saavutus olisi molemmille joukkueille elintärkeä, sillä kumpikaan ei varsinaisesti ennakkosuosikki ole.

Sproutin peli on ollut heikkoa uuden kokoonpanon kanssa. Joukkue ei ole voittanut yhtäkään kovempitasoista joukkuetta, ja peli on heikompiakin vastaan ollut äärimmäisen epätasaista. Spirit puolestaan on todistanut jopa huippujoukkueita vastaan pystyvänsä pelaamaan todella kovalla tasolla.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Spirit poistaa Infernon, kun Sprout puolestaan poistaa Nuken. Spirit poistaa varmastikin vielä Dust 2:n sekä Miragen. Sprout käyttää kaksi viimeistä poistoaan Overpassiin ja Ancientiin. Tällöin pelattavaksi kartaksi jäisi Vertigo.

Spiritin yksilötaso sekä joukkuepelaaminen ovat huomattavasti korkeammalla tasolla, kuin Sproutin. Spiritin kuuluisi ehdottomasti napata ottelusta helpohko voitto, mikäli edellisten viikkojen vire jatkuu.

Intel® Extreme Masters

@IEM
That's all for the first day of the #IEM Road to Rio 🛣️

Tomorrow the Americas journey begins and & EU #1 & #2 continue!

Check out the schedule for all 3 swiss stages below! 👇