CS ti 25.10. klo 20:00

Sprout - UNGENTIUM

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isolla betsillä tiistaihin! Sprout kouluttaa heikompiaan!

ESL Challenger -liigan tiistain toisessa ottelussa päästään nauttimaan erittäin mehukkaasta betsistä, kun tanskalaisjoukkue Sprout kohtaa puolalaisjoukkue UNGENTIUM:n. Joukkueet asettuvat vastakkain klo: 20:00 alkavassa ottelussa, mikä pelataan paras kolmesta -formaatilla. Sprout on massiivinen ennakkosuosikki, ja joukkueen tasoituskertoimesta päästään nauttimaan isolla panoksella!

Sprout onnistui karsimaan paikan ensi viikon Rion Major-turnaukseen suoraan Legends-vaiheeseen. Joukkue päihitti RMR-karsinnoissa forZen, Spiritin sekä B8:n, ja hävisi FaZelle tiukasti lukemin 1-2. Joukkueen peli on ollut ailahtelevaa, mutta tärkeissä paikoissa erittäin hyvää. Joukkueessa on valtavasti tulivoimaa, ja CPH Flamesista napattu Rasmus “Zyphon” Nordfoss sekä Heroicista napattu Ismail “refrezh” Ali tuovat joukkueeseen tarvittavaa kokemusta.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Sprout poistaa “vakipoistonsa” Dust 2:n, kun UNGENTIUM puolestaan poistaa Infernon. Sprout saa itselleen esimerkiksi Overpassin, missä puolalaisjoukkue on hävinnyt kaikki viisi pelaamaansa ottelua. UNGENTIUM:lla ei valinnanvaraa karttansa kanssa ole, ja pelattavaksi päätyykin hyvin todennäköisesti Ancient, missä joukkue on voittanut 53% pelaamistaan otteluista.

Sprout on kelpo joukkue Ancientissa, ja kun jo valmiiksi paperilla tasoero on äärimmäisen kova, on vaikea kuvitella, että UNGENTIUM voittaisi ottelussa karttaakaan. Isolla Sproutin tasoitus kiinni ja pankkiin!

Sprout

@sproutGG
Thanks to our community, our supporters and especially our sponsors: @Caseking, @endgamegear, and @noblechairs. #GrowSprout🌱

Here's to you. 💚